Клуб "Трета възраст"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

kaos написа:Цитат(kaos @ Mar 12 2008, 12:41 PM) Така е - относително по-малък процент сме. Но има и хора, дето гледат на нас младите с умиление :)
мдаааа..... особенно се радвам на разни пубери...
горките, така и не можаха да се преборят с акнето по задните си части :p140:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

И все пак сте си пенсионери :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

абе спомняте ли си ледените близалки ? (аз съм от по младото поколение но съм имал удоволствието да опитам някой от тези вкусотии)

ПП: не прочетох цялата тема може да сте ги споменали :)
Победата Ще Бъде Наша
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Ееее... Айде с`а!! Ще се обиждаме на ...ери ли?
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

хахаха нищо подобно пък и чак ери :b010:
Победата Ще Бъде Наша
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

kaos написа:Цитат(kaos @ Mar 12 2008, 01:00 PM) "Война с другата махала".
Стражари и апаши или Стрелба с фунийки 4ever :}

P.S.: ама я чакайте бре... вие нещата, за които говорите (и Чайките, и Родопчетата, и прочие...), и аз си ги спомням... хм, ЕГН-то ми в личната карта да не е фалшиво...
Последна промяна от LoaD на ср мар 12, 2008 1:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Абе, някой да е играл чилик ?
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 12 2008, 02:26 PM) Стражари и апаши или Стрелба с фунийки 4ever :}

P.S.: ама я чакайте бре... вие нещата, за които говорите (и Чайките, и Родопчетата, и прочие...), и аз си ги спомням... хм, ЕГН-то ми в личната карта да не е фалшиво...
Абе там сте с 10 години назад ;) ЕГНто му виновно... К`во говориш?! Аз от леля ми знам :)
Последна промяна от misterya на ср мар 12, 2008 1:54 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Кума лиса си беше марципан. Бабите с него се опитваха да ни лъжат. И струваше 7 стотинки.

ИНКА бабино кафенце
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Малиии ....
спомням си за лимонадата в стъклени бутилки с едни странни капачки (за многократна употреба )...
обикновените вафли по 3 ст и морените по 15 :dizzy: ...
когато татко ходеше в командировка в София ми носеше шоколад КРАВА ...
филиите, които баба (лека й пръст) ми правеше за закуска - единия ден със свинска мас и сол, на другия със захар, после с оцет и олио ...
как по цял ден се криехме из балдарана на село ...
спомням си деня, когато нашите купиха телевизор СОФИЯ, не ми даваха да припаря до него, че краката му бяха едни такива тънкииии .....
спомням си как една съученичка имаше да ми връща 50 ст и цяла седмица ми купуваше закуска голямото междучасие :) облата баничка беше по 9ст, правоъгълната - 11, а бозата 6ст ...
Плодовото мляко и Кума лиса бяха къде, къде по - късно ;)
Май аз съм за клуб "Четвърта възраст" :dizzy:

@ Dimorese в моите спомени марципанът беше Люлин, а кафето на бабите - смес от ръж и леблебия
Споменииииииииии
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”