Клуб "Трета възраст"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Олеле колко пъти чупих вилката на Балканчето... Дядо ми през ден я носеше да я заваряват.. Ех колко му се радвах на туй Балканче пък и на плочките колко им се радвах- Стеф ти си се отказала като си летяла 3 метра а аз отидох взех си колелото(което беше на 3 части вече) събрах си достойнството защото бях прелетял през цялата беседка(единствената реликва,останала почти непроменена от детството ми)

А колко време прекарвахме в катерене по дървета(и в падане от тях :c022: )

Хора колкото и да се радваме всеки на своето детство печалната истина е,че никога повече няма да има дечурлига като нас... "Випуск" 92 са последните, които са играли на детските площадки, последните които са си драли коленцата и не ги е било страх( брат ми е 93 и мама го шиеше него или някой негов приятел през 3 дни тъй,че не ги броя)...

Ей сега почна да ми липсва играта на мач с големите или стеничката, или жмичката до 11-12-1 през нощта... (А като се сетих за футбол с големите няма как просто да не си спомня как ме треснаха с баскетболна топка,воле от около 4 метра-2 пъти задно салто и очешката на меката тревичка- 20 минути ми се виеше свят и не можех да пресека улицата да си влезна вкъщи да пия една вода)

Аз викам да отдадеме чест на младините си с 1 минута мълчание
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Така е - относително по-малък процент сме. Но има и хора, дето гледат на нас младите с умиление :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

Бвааа айде айде не сте само вие по-дъртите дето сте играли народна топка, кър, стражари и апаши, криеница, държави, дама и какво ли още не :) Тея млекцата и при нас продаваха в едно малко пликче и имаше само ягода. Спомням си как излизах навън с по 1 филия, че да не вечерям/обядвам в нас (губене на ценно време).
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Ахахахаха да, това с филията беше култово. Ние така играхеме на "Туба". Събираме се всички в махалата, с по една филия в ръката, намазана с лютеница и със сирене. Пълнехме едно шише от веро (още го продаваха в едни зелени туби като на обикновената белина сега) с пясък и ритахме ли ритахме...
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Zap »

Тва с верото май не сме го правели, но определено вадехме бутилки, водни пистолети и всевъзможни други начини да се пръскаме като определяхме нечий двор за ничия земя и там се попълваха "патроните", и с едни такива тревички дет летяха като стрелички и с тях сме се замервали

поздрав с: Детство Мое Ranieri Mix.mp3
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Mar 12 2008, 12:34 PM) В тая тема, общо взето малко хора могат да се обадят. Другите (включително и аз) не са били родени по това време. Повечето тук споменават неща, които си ги има и до ден днешен :)
Иначе млекцата и аз ги помня, мама ми купуваше всяка сутрин такова. Ако не се лъжа, изчезнаха точно като станах 4-ти клас :(
Ами то тогава нямаше нищо...Лукса бяха - бананите по нова година, шоколадите "фин млечен" и тублерон, от Корекома - но за тва трябваше да докарвам пълно 6 накрая на годината. :) Демек, ядях тублерон само на 15 юни... :( Не знам нашите от къде изкопаваха скъпоценните "долари " за тоя тублерон...За сметка на това играехме и правихме бели до побъркване.

ПП: А най-мразех "скобарките" на момчетата.... :)
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

На "скобарките" им казвахме "чаталце" и много добри муниции бяха пчеларските скоби.

А най-дълготрайното забавление си беша класиката в детствто - "Война с другата махала". Бой с пръчки, камъни и всякакви подръчни материали за контрол на даден обект - било строеж, било двор на училище, било градините на някой блок, било Капията или площадката до джамията. Повод за война винаги имаше :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Zap »

Аз раснал в малък град(Кюстендил) по времето когато аз раснал той бил само 90-80 хиляди и всички били мирно население :Р Ние войни не правели-само бели :c022:
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

5 годишен гепих една кукла от детската градина и я подарих на комшийката :c022: Та ни гепиха де и бащата за сплашване ме води при милиционера дет пазеше близкия завод (малиии ..още помня как гледах в земята). ала-бала... мрън-мрън - крадец съм щял да стана, ама неее .... грешно са разтълкували постъпката ми! Не какво съм направил, а защо съм го направил е трябвало да гледат - :naked:
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Лятно време плувахме до Румъния и най-готино беше да ни хване граничния катер (ама нашия де - мамалигите раздаваха шамари), да ни натовари и да ни откара до базата. Чувствахме се големи герои тогава :) )) Диверсанти :) ))
Отговори

Върни се в “Off Topic”