Bulfleet / cstrike 1.6

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Момчета,хубаво ще се стреляте вие,ама ...
ако има някой,който играе от 4-5 години сериозно цс,да ми пише на ЛС,да се постреляме с него.Че като гледам някои играят с мп5нави,други с 5/1(така и не научих как се казва това оръжие) и т.н. ...
Лоуд,щом толкова те хвалят да се пробваме някой слънчев ден? М?
Към събота следобяд имам предвид,че да съм се наспал след дискотека(sun)
Последна промяна от Skullcollector` на вт мар 11, 2008 6:33 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Играя от 2002... Винаги съм стрелял с мп5 и много се радвам,че така и не му смениха отката :a055: Скул по принцип мразя много да играя 1 на 1, но ако някой път имаш нужда от таран в някой сървър или от психопат с който да сеете олово съм насреща
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Mar 11 2008, 07:25 PM) Лоуд,щом толкова те хвалят да се пробваме някой слънчев ден? М?
Към събота следобяд имам предвид,че да съм се наспал след дискотека(sun)
те ми са мазнят, че да не ги нападам в БФ, докат играйм бе ;D ти що си мислиш е цялата работа... прави сейва, че... :D

Шегувам се. Просто допреди 2-3 години се размазвах от игра... ама - ок, супер, тъкмо съм се зарибил пак... и като ми минат изпитите на лято почвам :> ама с тоя PAD нема стане... сега дори не знам с какво sensitivity да съм :) ех, мъка, мъка...

http://riverdale2.hit.bg/de_dust20001.JPG - тука Лорда каза, че яде (вероятно с третата ръка, щот с другите играеше през цялото време ;D)
http://riverdale2.hit.bg/de_dust20006.JPG - тука не знам... беше след retry-то ми, а и струва ми се, че голяма част от снимките, дето правих не са се запаметили по някаква причина... така че от най-големото шоу снимки немам :> който бил там - бил ;) .

Бум-бум-бум, ще си купя автомат... тра-ла-ла...

P.S.: (Terrorist) RoYaL : provalih se v jivota bace :x
Последна промяна от LoaD на вт мар 11, 2008 7:20 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

е верно ли изиграхте без мен айде пак ? :)

той лоад са крие ма е бивш професионален играч като мен ;) :P
Последна промяна от duinox на вт мар 11, 2008 7:45 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Не искам никой да обиждам(да не ми се засегнете ей),но с мп5нави играх само първите 1-2 месеца като се учех ;)
Зап,проверявай си съобщенията във форума,като ми се освободи малко свободно време и път към залата мо'е тА про'ам.
Нелоши резултати на скрийншотовете,ама може и по-добре :)
Преди 2-3 часа се отбих да видя аверите в залата и моето PC беше свободно... :c022:
DA*A.BG 1.6
Sindel-48:9 на dustyaztec :)
нямаше време за други карти :(
То,добре че нямаше време и за повече,че бях готов баннат.Малко поядосах единия админ,който горкия буквално се мъчеше да играе (chuckle)
Последна промяна от Skullcollector` на вт мар 11, 2008 7:50 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Скул в училище мама е най-уважаваната жена когато седна да играя с мп5... В залата също чак с мишки ме замерваха :c022: Приятно оръжийце и с правилната философия си върши работата :) Само едно му е кусур-в битка по надстрелване нямам никакъв ама никакъв шанс та ако ще и на главата да си застана...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Guilty
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2007 11:51 am
Контакти:

Мнение от Guilty »

Важно е да е грубо !!! :) ) 93:20-съжалявам забравих за скрийн
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Аре пак мутри, че пинга ми се пооправи :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Луд спирка нема :dizzy:

Аз докат' си вея шапката навън, вие тука тренирате, ся ме е страх да влезна :S :}
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

аз викам след мача в 23:40 да направим един цс ???
Победата Ще Бъде Наша
Отговори

Върни се в “Off Topic”