Bulfleet Football Team

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Абе, никой не написа с колко паднахте от Ферион ,защо така ?
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

бе ако трябва да сме честни със себе си, с тоя състав и при тва положение на отбора, да биеме VW си е в рамките на фантазията. Колкото до Цифрата, ако вскички контузени са на линия за този мач, шансовете са доста реални и изказването на Жорката ще го коментирам след мача ;)

П.П. а на Хитрата - успех с Олимпик Ракия, дано те най-накрая я зарадват.
Последна промяна от WhiteSnake на вт мар 11, 2008 5:36 pm, променено общо 1 път.
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Благодаря. Те вече ме радват :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
TheDzurk
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 05, 2007 1:47 pm
Контакти:

Мнение от TheDzurk »

вижте сега, дайте си говориме реално, ние сме слаби, може да имаме силни моменти но неможеме да ги задържаме, дано биеме.
[size="4"]Важното е че не съм Алкохолик!, а че обичам алкохола :) [/size]

Only Bulfleet Football Team :)
Потребителски аватар
FEAROTH
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
Контакти:

Мнение от FEAROTH »

xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 1 2007, 09:16 PM) Някой позачисти спама. За 2 път.

Да ви е лесно да го коментирате - качвам ви го за удобство.
Вече стои гордо на десния ръкав на екипите :ok:

[b]White Pride World Wide[/b]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

FEAROTH написа:QUOTE(FEAROTH @ Mar 15 2008, 03:56 PM) Вече стои гордо на десния ръкав на екипите :ok:
мхм както и готини номера :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

да разбирам ли, че утре ще са налице?
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

я он пак съм пил ама па ше играя ко да са праи
утре екипите трябва да са готвои за игра
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Документирах дербито днес от трибуните ;)
А докато гледах, много ми се искаше да се включа... Ма няма как да стане, явно не ми е писано да се завърна в София.
И понеже няма да съм никакъв българин ако не разбирам от футбол и политика, ще се пробвам да покоментирам малко и да дам няколко градивни съвета :) Тъй като не познавам никой поименно или по физиономия, ще коментирам като цяло. пък и за първи път ви гледам, може и впечатленията ми да не са правилни :c022:
Най-важното е, че пипате топката. Повечето, които играха днес топката ги слушаше и им седеше в краката. В началото на второто полувреме, докато вкарате гола много ги бяхте напекли и изпуснахте 2-3 сериозни положения. Резултата не отразява реално показаното.
Но недейте да играете балет! Стъпвайте по-здраво! VW като цяло ви превъзхождаха физически, но не ги борите достатъчно. Не че трябва да се играе грубо, но когато гониш човек в защита го буташ с тяло постоянно и посягаш при всяка възможност за топката. има такива, които не обичат единоборствата и след третия сблъсък само ще гледат как да се освободят от топката по най-бързия начин и така грешките зачестяват. при вас това го имаше, а при тях - не. Същото е и в атака - не чакаш някой да те блъсне с благодарение на инерцията си да те изхвърли зад тъча, а гледаш в момента на сблъсъка да си стъпил стабилно и противника като се блъсне в теб да падне по г*з :)

П.С: Не играете за зеления картон на Загорка, а за точки. Изнервеният противник е грешащ противник, а всичко, което не е забранено е позволено. И всичко, което е забранено е наказуемо само ако бъде видяно. Тълкувайте го свободно, красотата на спортовете се определя от въображението на спортистите ;)
Последна промяна от Loveless на нед мар 16, 2008 4:43 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

мухахах :) на тая снимка както винаги 5 човека пазим 1 ;)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”