И така имаше някога, баби, метъли. Ама не като метлите, които баба яхва, когато се опитваш да слушаш Бритни Спиърс и Мадона. А истински, баби. Те бяха зли, излязли от ада демони и всяваха ужас в сърцата на нашите многообични чалга-певци. А също и в нашите сърца, баби. Даже ДПС се страхуваше от тях, а знаеш, че турците са безстрашни рицари, носители на светлина! Но да се върнем към тези зверове, тези дяволи, в човешки облик. Те, о, те, мое дете, не слушаха чалга! Представяш ли си? Символът, СИМВОЛЪТ на нашата родина, Чалгария! И не просто не слушаха, о, не, те дори се ГАВРЕХА, тези чудовища! Отричаха, мразеха, тероризираха и крояха пъклените си планове против нашата национална телевизия, нашият източник на святата Истина - Планета. Позволяваха си да бъдат цинични, проклетниците, да оскверняват нашият бащица, нашият апостол Азис. И непрекъснато се фукаха със своята образованост и, представяш ли си, дори с това че мислят. Слава богу, баби, днес има закон, преследващ всички мислещи и образовани. Престъпници, пък даже имаха наглостта да се дуят с това! ПФУ! А музиката им - самият ад сякаш се развихряше пред мен, когато чувах тези ужасни и безсмислени гърголения на неразбираеми езици. Те лъжеха, че било само на английски, но знам, по-късно нашите велики народни представители оповестиха Истината - бе имало и австралийски, и американски, дори канадски. Тези дяволски, скверни езици!
Но истинският бич за нашата велика нация, детето ми, бяха пънкарите. Тези не-ЕнтЕлЕгентни лИУде, тези изрУди, баби, хващаха, пребиваха и дори... но устата ми отказва да опише ужасите, които видях. Преди да потеглят за ада на земята, за прогнилата от грях Америка, сине, тези чудовища, заедно с метълите, изнасилиха на концерт Гергана! Този чист и свят ангел, тази икона! Дори искаха да я убият, но, о, тогава един изверг се провикна, да й извадят вместо това силикона. Горката мъченица умря от мъка два дни по-късно...
И все пак, чадо, доброто, слава на Азиса, победи! О, да, ние всички, обединени от чистотата на чалгата и простотията, изгонихме тези проклети изроди надалеч от страната, която тогава се наричаше България, дете мое. И живяхме щастливо в похот, простотия и глупост, неща, вече приети за национални ценности и опори на чалгарската култура.
Надявам се, че донесе ви удовлетворение,
нашето малко представление.
Покланя се пред плаката на Whitesnake, окачен малко над компа.