Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Виж Мистерия .Прави каквото искаш и се дръж както искаш.Но всеки си има мнение и си го казва - твойто го чухме .Що трябва да се заяждаме помежду си .Ваката помоли да не му съсипвате мнението с спамерски изцепки - но не би .Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте .Мога да споря с часове сигорно с теб за играта - но едва ли ще го направя в форума .Тук си изказах мнението и то не е променено.Казваш че ако стане платена играта ще е по добра - ми съмнявам се .Аз лично съм за платена игра .
Виж Карб, аз не се заяждам с теб! Възрастни хора сме, нали? Майтапиш се и аз се майтапа...
Освен това знаеш, че се "чувствуваме" с теб.

И искам да знаеш, че от горе-долу месец съм се заиграла и... трябва да ти кажа, че при мен всичко работи безотказно... Незнам, но аз не съм усетила нито някаква нередност, нито бъг, СМСите ми работят, нанокредитите ми идват - кеф ми 3 часа през нощта да пазарувам - и те си идват...
При това играя в две вселени... Е, във втората вселена си издумках протекцийте заради сървъра, но това не ми попречи да съм положително настроена към новите промени и с удоволствие си пусках СМСи, за стимул на подобрение в подръжката, защото ми харесват нововъведенията!

Играта придоби друг облик за мен, стана по интересна!
Но всичко това е въпрос на манталитет ( особено важно да го прочете
Fallen_angel ), възпитание и следователно разбиране! Поне до колкото съм научила от родителите си е, че нещо което тръгне на зле е по-добре да се стимулира с добро, за да тръгне на добре! С лошо не става.
Особено пък лошо е да се критикува и недоволства! Това си е чиста проява на лошо възпитание.
Но какво ли съм седнала да се хабя, като от тук присъстващите съм сигурна, че едва ли осъзнават и придобиват и най-малката представа за какво иде реч.
Fallen_angel, аз съм никоя и не съм си и позволила ни най-малко да ти заповядвам.
А ще те посъветвам с пожелание от все сърце да си намериш една мадама да те обязди! Ще се почувстваш по-добре, гаранция.
EDIT:
amnesty написа:Цитат(amnesty @ Mar 6 2008, 06:18 PM) Освен Хера, я назови още един!?
amnesty, "едно дърво, огън не прави"!