ше взема някой рунд да дойда в трета да напрайме една игра заедно тогаваRainbow_eyes написа:QUOTE(Rainbow_eyes @ Mar 5 2008, 09:59 AM) Хаха,не сме плагиатствали от тебе(или от който и да било)Просто просташките идеи идват внезапно
и не можеш да им устоиш.Иначе съвпадение....
![]()
Показно от съюз "Сифония"
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
21к-8 ниво шпионаж !dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Mar 5 2008, 11:21 PM) може може, аз на 21к в 3-та имах към 640 кръста на 7-мо 30-тина спидера 90-85% и добри скорости, само спайа ми беше 8-мо. даже имам една битка в трибуната на 3-та където показва това,а е имало и още по-добри флоти от моята, така че може.
ПП:за битките хубави са жалко за darina добър играч е ама явно е сгрешила и то фатално!
И колко добри скорости си имал,че не разбрах ?
Последна промяна от Skullcollector` на чет мар 06, 2008 6:57 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Аз съм 16к точки имам 70 унита на 3то ниво (което навежда на мисълта, че със скоростите съм си добре) и имам %-ти на атака и защита съответно 90 и 80
истина си е, че за сметка на това шпионажа ми е 8мо, но и 8мо ми стига за момента :Р докъто имам съюзник като Жоро с 12то съм перфе даже
) ей сегинка тая вечер удрям 1 досаден паразит и ще постна докладче за да видите, че не лъжа нито за флотата нито за % нито за нивото й 
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
- Контакти:
Всичко е въпрос на стратегия!MrSamz написа:QUOTE(MrSamz @ Mar 6 2008, 07:20 PM) Аз съм 16к точки имам 70 унита на 3то ниво (което навежда на мисълта, че със скоростите съм си добре) и имам %-ти на атака и защита съответно 90 и 80истина си е, че за сметка на това шпионажа ми е 8мо, но и 8мо ми стига за момента :Р докъто имам съюзник като Жоро с 12то съм перфе даже
) ей сегинка тая вечер удрям 1 досаден паразит и ще постна докладче за да видите, че не лъжа нито за флотата нито за % нито за нивото й
![]()
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!