Нова схема II

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

Ко речи? На космонафта май му писна да чете драми на лс, та чак раздел във форума иска. Или пък събра достатъчно свежи идеи за да си начеше егото. Всъщност е без значение. Важното е, че схемата работи безотказно :a013: А схемата е - на кой като му оттърва :a055:

ПП. липсвах ли Ви? :)
Последна промяна от macumba на чет мар 06, 2008 9:57 am, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Имам един въпрос, към най - високите левели на играта и понеже тая тема е за такива работи, ние да си мрънкаме с/у админите, реших да го изложа тук.

До кога, ще минавате с номера за личното време и личен живот, господа админи? Не не говоря за администрацията на форума, не говоря и за админи от типа на Ицо(админ вс3, за тези които не знаят) говоря за тези, които са на щат във фирмата на РР и също така дивелъперите на играта. След като има хора, на които ИМ СЕ ПЛАЩА да поддържат и разработват играта, защо минавате със скапаното обяснение, че имали и те личен живот и нужда от свободно време?

П.П. моля сега спамерското население да ограничи изказванията. Зададох си конкретен въпрос, към конкретни хора и искам отговор от тях.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
ice claw
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от ice claw »

kaos написа:Цитат(kaos @ Mar 3 2008, 05:09 AM) Ако все пак идеята за "Лайнарника" успееш да я прокараш, предлагам да има следните подфоруми:

- Админски заговори
- Не е честно РР да печели
- Бъгове и админски заговори
- Мафията в БФ
- Ред сълзи, ред сополи или космоса ми пречи
- Администрацията винаги е крива

Идеята има една добра страна само - може РР да започне да издава печатно издание на тая секция и да е*е майката на тиражите на "Шок", "Нощен труд" и "Лична драма".

:lol: :lol: :lol: :a013: :a013: :a013:

не че съм админ ама просто НЗ що на некои се им е крива администрацията! Ми ваш си е проблема че НЕможете да играете бе хора! Аз лично съм много доволен от админите! Секи път когат е требвало нещо да отсъдят (и аз съм бил 1 от участниците в него или заинтересован) са отсъдили правилно! Доста често не както аз искам! Е да некой път се забавят с опр на бъговете ама се стараят хората! От що съм почнал да играя бФ а вече стават към 1 година е половина не съм видел 1 :a013: за администрацията. Се са креве на некой! Админи :bravo: !
Ако монтират АК -47 на бойните кораби...

[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]

[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Мистерия, след като им се плаща, от тях се искат РЕ-ЗУЛ-ТА-ТИ(дано на срички ти е по-лесно).Ако искат да работят по 15 минути дневно, стига резултатите да са налице.Сега разбра ли или трябва още по-простичко?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Айде пак се почна с легендите... Мани ти заплатите, ами я кажете и за служебните "Ферарита"...
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Mar 6 2008, 05:29 PM) Мистерия, след като им се плаща, от тях се искат РЕ-ЗУЛ-ТА-ТИ(дано на срички ти е по-лесно).Ако искат да работят по 15 минути дневно, стига резултатите да са налице.Сега разбра ли или трябва още по-простичко?
Аз пък ще ти кажа друго:
Евтиното, струва скъпо!
Айде да направат 20 кинта абонамент към БФто, като отделно си купуваш екстрите и няма да има проблеми и ще има добри РЕ-ЗУЛ-ТА-ТИ! А ти разбираш ли на къде бия, м?
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

хихихи
Дали има резултати или не, дали потребителите са тези, които могат да им държат сметка? Нито имате право да питате, нито някой е длъжен да ви отговаря :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Някъде в началот на тази тема мисля, че се разбрахме да се опитаме да водим нормален диалог.

Дали успяваме?
ice claw
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от ice claw »

аа ето че и дуги хора са доволни от администрацията не само аз

сами си правете изводите мрънкала с мрънкала!
Последна промяна от ice claw на чет мар 06, 2008 5:02 pm, променено общо 1 път.
Ако монтират АК -47 на бойните кораби...

[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]

[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Виж Мистерия .Прави каквото искаш и се дръж както искаш.Но всеки си има мнение и си го казва - твойто го чухме .Що трябва да се заяждаме помежду си .Ваката помоли да не му съсипвате мнението с спамерски изцепки - но не би .Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте .Мога да споря с часове сигорно с теб за играта - но едва ли ще го направя в форума .Тук си изказах мнението и то не е променено.Казваш че ако стане платена играта ще е по добра - ми съмнявам се .Аз лично съм за платена игра .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”