Каква музика харесвате ?
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
ОнЯ с аватара дет 1 симпатяга пуши е прав и от него знам ( всъщност от Кристин го знам ) слушай всичко за да можеш да оцениш музиката .
И метъл слушам и рок слушам и рап слушам и чалга слушам
Чесно казано и хаус слушам и опера също ...
с една дума не се ограничава ,а и не трябва
ПС за пример вчера си дръпнах дискографията на бийтълс и сега и се кефя
И метъл слушам и рок слушам и рап слушам и чалга слушам
Чесно казано и хаус слушам и опера също ...
с една дума не се ограничава ,а и не трябва
ПС за пример вчера си дръпнах дискографията на бийтълс и сега и се кефя
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Аз пък имам колекцията Forever Classics + 100 bonus tracs
Това беше специален подарък от един много добър приятел
4 часа човека я архивира и 7 часа ми я праща по скайп :>
В момента си набивам течен комунизъм в главата... Разнообразие му е майката...
В момента си набивам течен комунизъм в главата... Разнообразие му е майката...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Предпочитам да ми седи меката китка на бара добре облечен избраснат, отколкото метъла с дългата мазна коса нелепите черни джинси и тениската на IRONMADDEN който изпил два галона бира и изгризани до кожа нокти!!!Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Mar 4 2008, 08:27 PM) Донякъде си прав(за разлика от теб аз смея да си го призная)
НО аз имах предвид точно мазната,неприятна,отвръщаваща чалга-тип гюбек
Нямам нищо против циганите,които свирят,ОБАЧЕ имам МНОГО против боклуците,които "мушват" няколко по 20лв. и изведнъж съвсем случайно от Ретро Парти се оказва,че сме се объркали и било чалга-парти...
Мъж,който танцува кючеци,как би го охарактеризирал?
Нищо положително за мен .
Въпрос на лична гледна точка![]()
Дразни ме адски много и някоя мека китка като седне на бара,ама на централното място и както и да се завъртиш все ще ти е в полезрението![]()
И какво за метъла,че не схванах ?
Миришел,еми ще мръднеш на определена дистанция,ще надуеш климатика,ще отвориш(ако може) и готово ...
Zap:Първите ти 3 реда са мечта за мен,стига да беше и вмъкнал излизане вечерта на диско![]()
ПП. Мечтата смятам да я осъществявам цяло лято след изпитите![]()
Както искаш един педал да се даржи нормално, ама тия сатанистите нищо нормално не виждам в тях. За съжеление съм присъствал на купонче (парти) металско и да гледам как някви ахигиенни пиклювци реват на няква "песен" където се пее, че ще изкормиш някой и да си тресат главата и да се наливат с нискокачествен алкохол! НЕ БЛАГОДАРЯ!!
Предпочитам добра кръчма с сръбска ,гръдска,циганска музика да си боцкам сърца с биричка или вино!!!! Пък после ми викай чалгар или мека китка. Джак много правилно каза тва за клишетата и мисля че е напълно прав за сичко което каза!!!!!
Последна промяна от LuSs на чет мар 06, 2008 1:30 am, променено общо 1 път.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Аз си пия еднакво добре и с метали и с чалгари, както казах представителите и на двата стила се надпреварват кой да простее повече, имено за това и двата стила много ми допадат, ама най важното е да има консенсус, уважение и зачитане на чуждото мнение, иначе тва, че всички като се напият слушат сръбско си е така на 99%
. Дори ми се е случвало в тая Мека - Строежа да попадам на Горан Брегович.
Последна промяна от JackDaniels на чет мар 06, 2008 2:23 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Препоръчвам също така гръбна, бицепсова и за преди лягане - коремна музика.LuSs написа:Цитат(LuSs @ Mar 6 2008, 02:26 AM) Предпочитам да ми седи меката китка на бара добре облечен избраснат, отколкото метъла с дългата мазна коса нелепите черни джинси и тениската на IRONMADDEN който изпил два галона бира и изгризани до кожа нокти!!!
Както искаш един педал да се даржи нормално, ама тия сатанистите нищо нормално не виждам в тях. За съжеление съм присъствал на купонче (парти) металско и да гледам как някви ахигиенни пиклювци реват на няква "песен" където се пее, че ще изкормиш някой и да си тресат главата и да се наливат с нискокачествен алкохол! НЕ БЛАГОДАРЯ!!
Предпочитам добра кръчма с сръбска ,гръдска,циганска музика да си боцкам сърца с биричка или вино!!!! Пък после ми викай чалгар или мека китка. Джак много правилно каза тва за клишетата и мисля че е напълно прав за сичко което каза!!!!!
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Mar 6 2008, 01:32 AM) Аре сега, Горан Брегович да ми го сравняваш с Лепа Брена..
Една древна мъдрост гласи: " Или си педе..., или не си педе..., средно положение нЕма" ...
PS: По едно време в простата поп бг среда беше модерно да казват, "аз чалга не слушам, щот е пoшла музика, слушам само Анелия, щото тя има хубав глас и нейното не е точно чалга" .., тая пък за мене е леко бозица и не ми понасят тея певачки, ма кво да праиш, нали беше модерно тогава да си умен, демек да не слушаш чалга ...
PS 2: Димо мога да ти изброя 50 песни с чалга ритми които ти слушаш, като подкарам Брегович, мина през Т.Колев и спра на Братя Куленови например, па помежду тях още 100/200
Последна промяна от JackDaniels на чет мар 06, 2008 2:40 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Някой да ти е казал/ти да си прочел ,че аз съм метъл,ъ?Не,нали?И аз съм бил на метълски "партита"...LuSs написа:Цитат(LuSs @ Mar 6 2008, 02:26 AM) Предпочитам да ми седи меката китка на бара добре облечен избраснат, отколкото метъла с дългата мазна коса нелепите черни джинси и тениската на IRONMADDEN който изпил два галона бира и изгризани до кожа нокти!!!
Отивам и след 20-30 минути се изнизвам като пръдня през прани гащи
1.Не ме кефи
2.Идиотско е
3.Бира "Боля*ка" и вкъщи мога да си пия с приятели,а не на някоя пейка с обезумели метъли
АЗ СЪМ ПРОТИВ ДВЕТЕ КРАЙНОСТИ!
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]