MrSamz написа:QUOTE(MrSamz @ Mar 5 2008, 10:59 PM) Битчиците са добри, но за точките си както и нападателите така и защитниците имат прекалено малка флота, да не говорим за % на защитниците... просто бях умопомръчен след като ги видях... за пример мога да дам член на О.Ч.З., няма да казвам неговото име, но на 14к точки той имаше над 400 кръста 6 ниво със съвсем прилични %-ти - 90 75, но заради големината на флотата му при прилагане на проста аритметика можете да сметнете колко е развивал скоростта и ^^
Ами пич така е-едното за сметка на другото!Няма как да имаш едновременно голяма флота на високо ниво и с много добри проценти,да си доста бърз и да имаш високо ниво шпионаж(или поне аз не знам как)

Какво да правим,тоя член на ОЧЗ може да има много на брой и силни кораби,но скоростта им е малка предполагам,а и шпионажа не е вдигал много(пак предполагам

)
Всеки си има приоритети и стратегия за изпълняването им,за това трудно може да се сравнява един играч с друг
Айде лека нощ ви казвам.Пускам стациониране към кревата,щото утре пак трябва да хвърча и да рециклирам хорските пари на работа!

А ако и шефа даде комисионна от рециклажа за седмицата,ще мога да си пусна още едно ниво ъпгрейд на автоматичната пералня у нас!!!Айде,аз