Революции 4
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
skorpionbg
Изобщо не е същото. Като се регнеш по средата на рунда, има маса каси. Аз като седна да цъкам, било то и несериозно, белите, които ми остават мога вече поименно да ги изброя. Класирането го знам, само като погледна кой играе. Няма никаква интрига. А при едно "превъртане", хем положените усилия се запазват, хем и интереса остава, пък и има време да се регнеш и да наваксаш.....Котарачко написа:Цитат(Котарачко @ Mar 5 2008, 09:09 PM) Хах... Нали за това е рестарта бре Скорпи, хихи![]()
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
..... има и масиskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Mar 5 2008, 10:36 PM) Изобщо не е същото. Като се регнеш по средата на рунда, има маса каси.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
- amnesty
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
- Контакти:
Хехехе - бат Скорпи пак скучае
идеята си я бива де
ама няма шанс според мен.
Я да нахвърля и аз няколко бързи идейки все пак:
Минаваш милион точки и получаваш титлата "киликандзер" (примерно де
), минаваш 2 милки - "караконджул",нулират ти се точките, сменя ти се координата на главната (другите кучетата ги яли), строиш сгради и кораби 20% по-бързо и проучванията по-бързо де - та да се върнеш "в играта" бърже
Преди да грабнеш титлата "киликандзер" няма ЗНС-та
"Киликандзерите" - почват със звездите ама рутят само сгради!
"Караконджулите" - вече рутят и планети
и т.н.
По 8 планетки на калпак ми звучи добре, както и едно коефициент м/у нивата в полза на по-малкото.
Я да нахвърля и аз няколко бързи идейки все пак:
Минаваш милион точки и получаваш титлата "киликандзер" (примерно де
Преди да грабнеш титлата "киликандзер" няма ЗНС-та
"Киликандзерите" - почват със звездите ама рутят само сгради!
"Караконджулите" - вече рутят и планети
и т.н.
По 8 планетки на калпак ми звучи добре, както и едно коефициент м/у нивата в полза на по-малкото.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Добре. А колко пъти трябва да я превъртя за департамент (де апартамент?) във Филиповци? А за бутилка Jack Daniels? ^^
Последна промяна от Illuminate на ср мар 05, 2008 10:08 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
3 години като превърташ ще получиш за награда пергамент. Жълт на цвят със снимка и диагноза. Един такъв рунд ще ни прати всички където ни е мястото ... ако още има място там 
Последна промяна от macumba на чет мар 06, 2008 9:14 am, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
така-а-а....
Изчетох всичко (почти) написано досега и идеята определено кефи. Важни обаче са детайлите. А болният ми мозък, на база предишен опит формулира следните подобия на смислени изводи:
1. Ако е тип Спийд, рунд 1 година може да е добре (първите рундове на играта бяха по толкова и без да са с ускорен добив и строене пак имаше бая хора над 500К), но превъртането да е на 500К. (Така даже и аз ще успея, че може би и 2 пъти ако имам време и се напъвам
)
2. След превъртане трябва да има някакъв бонус, иначе Рояла е прав - голяма работа, че си стигнал 500К и започваш отначало. Според мен най-зарибяващо би било след всяко превъртане да можеш да си избираш някой от бонусите на другите раси - 1 превъртане = 1 бонус. Нокс с танкери ми звучи добре на мен
Естествено първоначалната раса не подлежи на промяна
3. Без коефициент - добре, ама само нагоре. Защото иначе новите наистина бързо ще се отказват. Даже коефициента надолу би трябвало да се намалява, защото е пределно ясно, че тези, които са превъртели (разбирайте го както искате
) ще мачкат на 10К без проблем Сульо и Пульо, които влизат само вечер след работа да цъкнат малко минички и корабчета и не знаят що е сейвън.
4. Бе имаше и четвърто, ама се залисах с играта и докато напускам полетите забравих
Като ми хрумне пак някоя дивотия ще ви я споделя, не се тревожете
Изчетох всичко (почти) написано досега и идеята определено кефи. Важни обаче са детайлите. А болният ми мозък, на база предишен опит формулира следните подобия на смислени изводи:
1. Ако е тип Спийд, рунд 1 година може да е добре (първите рундове на играта бяха по толкова и без да са с ускорен добив и строене пак имаше бая хора над 500К), но превъртането да е на 500К. (Така даже и аз ще успея, че може би и 2 пъти ако имам време и се напъвам
2. След превъртане трябва да има някакъв бонус, иначе Рояла е прав - голяма работа, че си стигнал 500К и започваш отначало. Според мен най-зарибяващо би било след всяко превъртане да можеш да си избираш някой от бонусите на другите раси - 1 превъртане = 1 бонус. Нокс с танкери ми звучи добре на мен
3. Без коефициент - добре, ама само нагоре. Защото иначе новите наистина бързо ще се отказват. Даже коефициента надолу би трябвало да се намалява, защото е пределно ясно, че тези, които са превъртели (разбирайте го както искате
4. Бе имаше и четвърто, ама се залисах с играта и докато напускам полетите забравих
Като ми хрумне пак някоя дивотия ще ви я споделя, не се тревожете
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам