И по какво ще различаваш тия, които играят за пръв път?Mega написа:Цитат(Mega @ Mar 5 2008, 05:04 PM) Не, аз не играя в спийда. Нали идеята е, че получаваш звание, нещо като ниво. Например както има коефициент за атака, той да зависи и от това ниво на играча-играч, превъртял играта 10 пъти да не може да атакува играещ за пръв път.
Революции 4
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Това със запазването на шпионажа е извън пътя. По-добре превъртелия веднъж да има перманентен коефициент 3.0.
Последна промяна от MartinNosovich на ср мар 05, 2008 5:50 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
-
bgb
- Майор (Major)
- Регистриран: чет юни 16, 2005 11:30 am
- Контакти:
Без коефициент не ти ли се вижда нагло, а?
Нови кораби с бонуси тип събаряне на сгради и нова сграда.. добавя разнообразие и е гъзарско да удариш някой със да кажем Умиротворител (леко знс на малко точки.. ?)
[b]You are the reason why I despise the world..
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
-
Mega
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
- Контакти:
kaos написа:QUOTE(kaos @ Mar 5 2008, 06:08 PM) И по какво ще различаваш тия, които играят за пръв път?
И играта да ги различава и при опит за атака да изписва, че атаката не е позволена.skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Mar 5 2008, 04:42 PM) Ново предложение. Този път си е наистина революционно. Рунд 2-3 години. Който достигне 1 000 000 точки по сегашната класация ( бойни + ресурсни) "превърта" играта и започва от начало с пълни складове 100/100/100. Съответно пред ника му ще се мъдри и някакво звание ( тук вече сте вие). Идеята може да търпи развитие....
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Е, може пък тогава да не свършва рунда на 1 000 000 точки, може на 1.5 млн или 2, например (това е, например, акаунт на 1 500 000 точки с 1 000 000 бойни - на пръв поглед са доста солидни и трудно постижими суми...). Но не се наемам да давам конкретни цифри и да гарантирам, че така ще е най-добре, защото този нов начин на класиране... виж, ако беше по ресурсни точки - мога да се ориантирам по менюто Победители горе-долу какви точки са стигали хората за един рунд. Сега ми е малко трудно да преценя обачеkaos написа:QUOTE(kaos @ Mar 5 2008, 05:55 PM) Чедо, при такава скоростна вселена имаш ли изобщо представа, че милион точки ще се достигнат точно за месец и нещо? И докато шушумигите се наумуват и ориентират къде точно са попаднали и какво изобщо правят там, гадовете дето са превъртели играта ще ги издрусат отново. Осъзнай се моля те.
skorpion, ти хубаво не харесваш Детмачовете, обаче като разпространена идея сред доста игри, предполагам, че на масовият потребител му допада и няма да се мине без нея. Специално за Bulfleet... ето какво смятам - като гледам как се вдигаше такава врява за 1 ден закъснение на ДМ във Вселена 2 миналият рунд (е, различно е при обещани и неспазени срокове, разбира се), представям си сега не само да няма точна дата, ами и ДМ да няма. А както някои играчи чакат именно този период на рунда, за да си разбият флотите... ако го направят преди това - падат в класирането... ти имаш доста рундове зад гърба ти, може вече да се впускаш в рундовете без да ти пука за класиране, но така е само при доста малък брой смелчаги
Не че не съм съгласен с идеята, но си мисля, че доста недоволстващи ще има. И това е само моето мнение, разбира се, но ако приемаш съвети - бих те посъветвал да намериш в тази своя идея и място за един Детмач
Аз съм ЗА Революцията; от цели 4 вселени, отредени за българи, мисля, че може да се поекспериментира, стига да се изпипват идеите. А щом ги дават и опитни играчи, били те и професори по Булфлийстика... още по-добре
Последна промяна от Illuminate на ср мар 05, 2008 6:40 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Искаш да кажеш първите битки с жив играч. Че имахме и такъв случай преди няколко рунда.Illuminate написа:Цитат(Illuminate @ Mar 5 2008, 07:36 PM) Без ДМ просто няма да гледаме последните "мелета" на топаджиите.
Пич, като даваш идея е добре да имаш поне ти идея какво точно искаш да предложиш. Давам ти пример - регистрирам си нов акаунт, с нов мейл и Прима за известяване. Айде сега кажи по какво играта ще познае че играя от 1ви рунд?Mega написа:Цитат(Mega @ Mar 5 2008, 07:01 PM) И играта да ги различава и при опит за атака да изписва, че атаката не е позволена.
Последна промяна от MartinNosovich на ср мар 05, 2008 6:45 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
-
Mega
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
- Контакти:
Да речем, че тази 4-та вселена стартира. Играчите си се регистрират. Няма да се прави разлика кой откога играе, то ще си проличи кой колко е добър. При достигане на заветните 1м точки, акаунта на играча се нулира и той почва отначало, като получава звание (вдига ниво). Новите играчи, естествено още няма да са качили ниво и съответно няма играчът на 2-ро ниво да може да атакува такъв на 1-во, който е на същите като него точки, но ще може напрмер да атакува тези на 1-во ниво, които са например с двойно повече точки, и ще може да атакува тези на 2-ро, които са му в коефициента. Аз поне така го разбирам.kaos написа:QUOTE(kaos @ Mar 5 2008, 08:43 PM) Пич, като даваш идея е добре да имаш поне ти идея какво точно искаш да предложиш. Давам ти пример - регистрирам си нов акаунт, с нов мейл и Прима за известяване. Айде сега кажи по какво играта ще познае че играя от 1ви рунд?
Последна промяна от Mega на ср мар 05, 2008 6:58 pm, променено общо 1 път.
- KristinManukian
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
- Контакти:
- kotara4ko
- Редник (Private)
- Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
- Контакти:
Хах... Нали за това е рестарта бре Скорпи, хихиskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Mar 5 2008, 04:38 PM) Не е така Рояле. Точно защото играта вече става изключително скучна на тези точки, точно за това едно връщане в началото е добре дошло. То заработеното няма да се изгуби...просто ще има някаква тръпка...
От третия път може и да ме заболи
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
и бат Бойко, няма стиганеskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Mar 5 2008, 04:25 PM) Бива. На всяко превъртане + 10% към добива на мините и 20% към корабостроителницата....
ако му останат планети де .....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]