Ама, ти си по - зелен от менеniki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 5 2008, 02:12 PM) зилинеееееееееееееййййййййй там доле на моравата![]()
![]()
Вербуване и сигнатура
-
FACE_OFF
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ако бе в темата за разбитата любов,бих ти обЯснил за моравитеееееFACE_OFF написа:Цитат(FACE_OFF @ Mar 5 2008, 02:15 PM) Ама, ти си по - зелен от мене, за кви морави ми говориш
![]()
P.S - Мислиш ли че играя сериозно в 2?.Трай да не ми дойде музата,че ще усетите джедайския огън как ще изпепели "гадното" съюзчеееееееееееее
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
-
skorpionbg
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Не успяяяяяяяяяяяя.Бързо те разкрихмеееееееееkaos написа:Цитат(kaos @ Mar 5 2008, 04:02 PM) Има и трети вариант - просто си осигуряваш известно време спокойствие от спамери и досадници.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
Определено някой имат основание да го правят, но това са единици и не са си нацвъкали сигнатурите тука
Последна промяна от Dimorese на ср мар 05, 2008 3:21 pm, променено общо 1 път.
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Бе така и така за сигнатурите иде реч, те нещо като "ауто-рефреш" нямат ли? Защото данните на моята хич не са помръднали, а пък аз си помръдвам полека-лека и това вече не е актуална информация 
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам