Революции 4

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ново предложение. Този път си е наистина революционно. Рунд 2-3 години. Който достигне 1 000 000 точки по сегашната класация ( бойни + ресурсни) "превърта" играта и започва от начало с пълни складове 100/100/100. Съответно пред ника му ще се мъдри и някакво звание ( тук вече сте вие). Идеята може да търпи развитие....
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

Ала кой печели в крайна сметка?

И ще ти кажа какво пропусна - изпусна Детмача ;) . Допълни си го по-горе, пък ще мислим... Според мен е приложимо в SPEED-a или Вселена 3, оптимален вариант. Обаче без Детмач, го забрави ;) .
Последна промяна от Illuminate на ср мар 05, 2008 2:47 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Illuminate написа:Цитат(Illuminate @ Mar 5 2008, 03:45 PM) Ала кой печели в крайна сметка?

И ще ти кажа какво пропусна - изпусна Детмача ;) . Допълни си го по-горе, пък ще мислим... Според мен е приложимо в SPEED-a. Обаче без Детмач, го забрави ;) .
Детмача трябва да е някакво мерило ли? Смятам, че този преиод от играта е напълно безсмислен...
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Mar 5 2008, 03:48 PM) Смятам, че този преиод от играта е напълно безсмислен...
:a013:

бтв кефи идеята :)

@Illuminate е кой ще победи спод теб. Нали това е идеята на тия звания на хората с рестарти :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Абе Скорп, докат свърши рунда някой хора децата ще са си отчували вече...
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

скорпи да не играеш МУ онлайн :)

мен лично не ме трова идеята
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Не е лоша като идея ма 3 години 1 рунд ... човек едва ли някой който е почнал в самото начало ще стигне до края на РУНДА !
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

Кефи ме идеята, въпреки че това чудо няма да го има.

Една идея-например, да се отключват нови способности и възможности на играта след превъртането-като в ролева игра, сякаш качваш нива.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Mega написа:Цитат(Mega @ Mar 5 2008, 04:21 PM) Кефи ме идеята, въпреки че това чудо няма да го има.

Една идея-например, да се отключват нови способности и възможности на играта след превъртането-като в ролева игра, сякаш качваш нива.
Бива. На всяко превъртане + 10% към добива на мините и 20% към корабостроителницата....
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

ми да що не ... макарче хм
Има бая да се мисли пък и кат "превъртиш" почваш от 0 а хората които си мачкал за да стигнеш до върха могат да решат да ти го върнат и то тъпкано
Тва е просто вариант ... :)
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”