Води се "Ой", ако не ме лъже паметта. Доста скинове имах в компанията докато бяхме във възрастовата група 14-18, но за съжаление това беше доста отдавна. Мда-а-а, много време мина, някои даже малко сме поумнели в сравнение с тогаваVaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Mar 5 2008, 02:29 AM) Иначе доста си падам и по музика, слушана от скинове. Не знам за какъв стил се води![]()
Каква музика харесвате ?
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
И ще дойде най-щастливия ден,когато ти ще си далече от мен.А,ти тука ли си още мааааааkaos написа:Цитат(kaos @ Mar 5 2008, 11:41 AM) Дами и господа, оркестър "Контрол" !
Последна промяна от niki_god на ср мар 05, 2008 11:17 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
- Контакти:
И аз като повечето хора,писали по-горе,слушам главно и предимно метЪл.Залагам най-вече на power/speed/ метЪла-Helloween,Gamma Ray,Primal Fear,Stratovarius+много по-нови банди от същия стил.Освен тях слушам и малко по-различни групи като Korpiklaani,Finntroll,Amon Amarth,Ancient и др.Също така много обичам и хард рока-любима група от този жанр ми остава Rainbow(просто велика банда с ненормално добър китарист-Ричи Блекмор).Много добре ми действат и Blackmore's night,релакса с тяхната музика е гарантиран!!!
Блек Сабат,Дио и Пърпъл няма да ги коментирам,за тях каквото и да кажа,ще е малко!!!От БГ музиката най ме радват Хиподил-е нема такива образи!!!Контрол също си ги уважавам
Ахат ги нареждам след Хиподил по "любимост",Сигнал,ФСБ и Щурците също кефят
П.П. Сега по Z-Rock тече Motorhead-Smiling like a killer!!!Поздрав за всички фенове!!!
П.П. Сега по Z-Rock тече Motorhead-Smiling like a killer!!!Поздрав за всички фенове!!!
Последна промяна от Primal Fear на ср мар 05, 2008 12:46 pm, променено общо 1 път.
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
-
deskataf
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
- Контакти:
Da Buzz - Give Me Your Hand.mp3....Ferry Corsten - Holding on.mp3.......Rue Du Soleil - In My Heart.mp3.......Whitesnake - Is this Love.mp3....ето няколко от любимите ми,бавна и чувствена музика....това май е моят стил...на 100% обратно на същноста ми! ахахаххахахах ;-)
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
- MartinNosovich