Каква музика харесвате ?
Скулл действието се развива по средата на лятната ваканция между 8-ми и 9-ти клас,ние вече 3 дни единственото което правиме е да ядем, играем карти, ходим на плаж-играем карти, и вечер ако сме гладни да излезнеме да ядем и се прибираме да играеме карти...
След горе долу 60 изиграни игри просто вече бяхме изтощени от каквото и да било и изведнъж касетофона ми(който бях дал на съседната стая) започна да свири Шопската Салата... Туй ни дойде като удар с мокър парцал и всеки се чудеше как да ипростее.
През целия си живот слушам хеви метъл. Още откакто пристигнах в Кюстендил на 3,спомени от детската градина са как там пееме "Зайченцето бяло" прибирам се вкъщи и с леля ми се забавляваме на Manowar... Целия ми клас слушат чалга и на събиранията на класа трябваше да се съобразявам с тях.. Подяволите дори не успявах да се напия докато слушам тази музика(а бая се стараех по въпроса). Jack в студентски може верно да не са останали живи чалгари,но ех навсякъде да имахме такъв късмет.. Разходи се малко из София или пък някой друг град и ще се хванеш за главата... (аз лично много се възмутих като видях един познат целия в розово,а гаджето му да седи и да му се радва..просто се обърнах,гепих брат й за косата и отпрашихме на някъде)
След горе долу 60 изиграни игри просто вече бяхме изтощени от каквото и да било и изведнъж касетофона ми(който бях дал на съседната стая) започна да свири Шопската Салата... Туй ни дойде като удар с мокър парцал и всеки се чудеше как да ипростее.
През целия си живот слушам хеви метъл. Още откакто пристигнах в Кюстендил на 3,спомени от детската градина са как там пееме "Зайченцето бяло" прибирам се вкъщи и с леля ми се забавляваме на Manowar... Целия ми клас слушат чалга и на събиранията на класа трябваше да се съобразявам с тях.. Подяволите дори не успявах да се напия докато слушам тази музика(а бая се стараех по въпроса). Jack в студентски може верно да не са останали живи чалгари,но ех навсякъде да имахме такъв късмет.. Разходи се малко из София или пък някой друг град и ще се хванеш за главата... (аз лично много се възмутих като видях един познат целия в розово,а гаджето му да седи и да му се радва..просто се обърнах,гепих брат й за косата и отпрашихме на някъде)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Скул. Много добре разбирам какво пиша и какво пишеш, ама кво сега, като металиста в залата мерише на зла гад, аз трябва заради него да намразя метъла и металистите ли? Или пък да спра да ходя у Строежо? Е нема да стане. Педалите не слушат чалга. Грам понятие си нямаш кво е чалга, Глория, Ивана и Анелия не са чалга, въобще не омерзявай тая хубава музика- чалгата с педалския поп фолк. А за циганите в чалгата не пречат ми, те не седят на масата ми, ами свирят. Поп фолк държанието е отвратително и може би това е единственото нещо което ме дразни във всички музикални стилове, клишираноста. Ма колкото и да ме дразни, нищо не мога да направя по въпроса, а иначе 80% от форума слушат от тая чалга за която аз говоря, ама нямат топки да си го кажат, щото ги е шубето да не би някой комплекс да каже глей го тоя слуша чалга, значи е тъп и педал. Ей много мразя клиширането, признак на безсилие в интектуалното ниво, трябва да има по широко скроени хора ...
Зап наистина в Ст.Град вече няма чалгари, евала, значи умното си е умно, е още се намира по някоя чалгарка, ама тва е като тотюнопушенето, става демоде първо в по-развитите части на света
Зап наистина в Ст.Град вече няма чалгари, евала, значи умното си е умно, е още се намира по някоя чалгарка, ама тва е като тотюнопушенето, става демоде първо в по-развитите части на света
Последна промяна от JackDaniels на вт мар 04, 2008 7:16 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Донякъде си прав(за разлика от теб аз смея да си го призная
)
НО аз имах предвид точно мазната,неприятна,отвръщаваща чалга-тип гюбек
Нямам нищо против циганите,които свирят,ОБАЧЕ имам МНОГО против боклуците,които "мушват" няколко по 20лв. и изведнъж съвсем случайно от Ретро Парти се оказва,че сме се объркали и било чалга-парти...
Мъж,който танцува кючеци,как би го охарактеризирал?
Нищо положително за мен .
Въпрос на лична гледна точка
Дразни ме адски много и някоя мека китка като седне на бара,ама на централното място и както и да се завъртиш все ще ти е в полезрението
И какво за метъла,че не схванах ?
Миришел,еми ще мръднеш на определена дистанция,ще надуеш климатика,ще отвориш(ако може) и готово ...
Zap:Първите ти 3 реда са мечта за мен,стига да беше и вмъкнал излизане вечерта на диско
ПП. Мечтата смятам да я осъществявам цяло лято след изпитите
НО аз имах предвид точно мазната,неприятна,отвръщаваща чалга-тип гюбек
Нямам нищо против циганите,които свирят,ОБАЧЕ имам МНОГО против боклуците,които "мушват" няколко по 20лв. и изведнъж съвсем случайно от Ретро Парти се оказва,че сме се объркали и било чалга-парти...
Мъж,който танцува кючеци,как би го охарактеризирал?
Нищо положително за мен .
Въпрос на лична гледна точка
Дразни ме адски много и някоя мека китка като седне на бара,ама на централното място и както и да се завъртиш все ще ти е в полезрението
И какво за метъла,че не схванах ?
Миришел,еми ще мръднеш на определена дистанция,ще надуеш климатика,ще отвориш(ако може) и готово ...
Zap:Първите ти 3 реда са мечта за мен,стига да беше и вмъкнал излизане вечерта на диско
ПП. Мечтата смятам да я осъществявам цяло лято след изпитите
Последна промяна от Skullcollector` на вт мар 04, 2008 7:29 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Брех тука само метали и рокаджии се извъдиха
аз пък слушам един негър дето го застреляха 1996-та
мир на праха му
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Пробвахме го тва с климатика, размериса се още повече. Треа да разбереш, че света няма да бъде еднакъв, няма да е интересно, трябва да си има гейове, чалгари, мутри и т.н да ни дразнят, на практика света е устроен така, че да съществува средина, според психологията и философията на там трябва да се стреми всеки индивид, аз съм някъде там(мисля), ама не съм съгласен, не искам да няма крайни хора, те са ми интересни. Па тва за кючеците кой квото му се играе да играе, нямаш си представа какви падения съм виждал под влиянието на алкохола, то не са върли металяги, не са хаус маняци, всичко под ножа, като се напие.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Къде ме видя да напиша:"Смърт за чалгата,циганите и меките китки!"
Не.Аз казах,че ги мразя(малко силно) и че ме дразнят.
Нито пък съм против крайностите.Един педал,ако се държи нормално в обществото,на мен не ми пречи.Единият готвач в ресторанта лятото беше педал.Еми държи се нормално и нямахме проблеми с него.Сещаш се,че на мен не ми пука,кой с кого си ляга
Не.Аз казах,че ги мразя(малко силно) и че ме дразнят.
Нито пък съм против крайностите.Един педал,ако се държи нормално в обществото,на мен не ми пречи.Единият готвач в ресторанта лятото беше педал.Еми държи се нормално и нямахме проблеми с него.Сещаш се,че на мен не ми пука,кой с кого си ляга
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Да не съм чул лоша дума за чалгата, ей! Само някой да гъкне пак нещо и Rumpolino е мъртъв! Честно! ;-/
Последна промяна от Illuminate на вт мар 04, 2008 7:53 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Таааа...Illuminate написа:Цитат(Illuminate @ Mar 4 2008, 08:52 PM) Да не съм чул лоша дума за чалгата, ей! Само някой да гъкне пак нещо и Rumpolino е мъртъв! Честно! ;-/
за чалгата ми беше мисълта
Оп,Румпи,извинявай
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
А па ако знаех какво слушааам... o_0
Жалко че ми замина стария хард, та не мога сега да шибна Уинампа на рандъм и да ви направя извадка 10 поредни парчета, та да си посипете главите с пепел
Имам дискографиите на Cypress Hill и House Of Pain, което ще рече рап, на Хиподил и Контрол (до 94-а), което не знам какво ще рече, на Faithless, Kosheen и Chicane за да е пълна бозата. За да е още по-голямо мазалото - имам доста неща (но не всичко) на U2, Depeche Mode, Linkin Park, Beastie Boys, DJ Tiesto... И доста БГ рап имам наличен, май само на Шамара "звездите" съм ги игнорирал.
Слушам рап, хип-хоп, кефя се на музика, подходяща за брейк денс, но най-много слушам хаус, чилаут и други такива леки и лигави неща, дето са модерни в последните няколко години
Послушвам и жица, но отделни песни на отделни групи. И с всички други стилове пак съм така - по малко, ама да има. Единствено чалга не слушам изобщо открай време, но покрай големия брой познати, които слушат чалга, напоследък стигам до извода, че или съм развил някаква търпимост, или и чалгата вече започва да прилича на музика 
Жалко че ми замина стария хард, та не мога сега да шибна Уинампа на рандъм и да ви направя извадка 10 поредни парчета, та да си посипете главите с пепел
Имам дискографиите на Cypress Hill и House Of Pain, което ще рече рап, на Хиподил и Контрол (до 94-а), което не знам какво ще рече, на Faithless, Kosheen и Chicane за да е пълна бозата. За да е още по-голямо мазалото - имам доста неща (но не всичко) на U2, Depeche Mode, Linkin Park, Beastie Boys, DJ Tiesto... И доста БГ рап имам наличен, май само на Шамара "звездите" съм ги игнорирал.
Слушам рап, хип-хоп, кефя се на музика, подходяща за брейк денс, но най-много слушам хаус, чилаут и други такива леки и лигави неща, дето са модерни в последните няколко години
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Евала !Loveless написа:Цитат(Loveless @ Mar 4 2008, 09:25 PM) А па ако знаех какво слушааам... o_0
...
Спомена БГ рап,ако си фен на Спенс драсни едно ЛС,че на стария компир имах над 50-60 негови песни,но в по-голямата част не ги намирам никъде в момента
Последна промяна от Skullcollector` на вт мар 04, 2008 8:32 pm, променено общо 1 път.