Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Loveless написа:QUOTE(Loveless @ Mar 4 2008, 05:23 PM) "унфифул" на риана, и разбира се лудия хит на марая Кери "кенли"
Ънфуфит, ънфуфит. Не спори, тя учела в английска паралелка тая . А на Марая Кели съм фен . И на феновете й съм фен
Това шоу било голям майтап, гледам го като по-качествен заместител на Комиците, Аламинут и всичките там Шоута на тоя и на оня, които пускат по каналите .
Последна промяна от Illuminate на вт мар 04, 2008 4:04 pm, променено общо 1 път.
ох, да ме прощавате за грешките. Аз все пак съм учил в езикова гимназия за простосмъртни в бъкстон
А се сетих и за ония дето псуваше Фънки (и който по една случайност е адаш на зам.-ректора ми - Гьошев), дето учел право. Ако на това ги учат в правния факултет - нищо хубаво не ни чака още дълги години
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Ааа, без нападки към юридическия факултет Оня пич си е за себе си. Някой може ли да каже дали има някъде качено предаването от понеделник, че в замунда ги имаше само първите 5.
Единственото по-лошо от войната е загубената война.
[i]Фуер грисса ост драука[/i]
Loveless написа:Цитат(Loveless @ Mar 4 2008, 05:09 PM) ох, да ме прощавате за грешките. Аз все пак съм учил в езикова гимназия за простосмъртни в бъкстон
А се сетих и за ония дето псуваше Фънки (и който по една случайност е адаш на зам.-ректора ми - Гьошев), дето учел право. Ако на това ги учат в правния факултет - нищо хубаво не ни чака още дълги години
Лeeeeeeекинко да те допълня ...
Въпросният "правист" с глас на подивял хамстер е същия този,който преди 3 години(не съм сигурен дали 3 бяха) осъди държавата за матурите
Та да си минем на думата ...
Защо успя ?Все пак не е първия,който е опитвал...
Или е много лесно мама и тати като са едни от най-добрите юристи в България...
Лошо няма,ама да имаш самочувствие до небесата и то на чужд гръб,май малко не е нормално
Последна промяна от Skullcollector` на вт мар 04, 2008 4:33 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Абе тоя какви стойки кършеше, ако ми е пред очите няма да се сдържа да не му врътна един шамар може да съм 60 кила с мокри дрехи, ама съм някак сигурен, че ако някой го плесне или ще ревне, или ще побегне
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Loveless написа:Цитат(Loveless @ Mar 4 2008, 05:34 PM) Абе тоя какви стойки кършеше, ако ми е пред очите няма да се сдържа да не му врътна един шамар може да съм 60 кила с мокри дрехи, ама съм някак сигурен, че ако някой го плесне или ще ревне, или ще побегне
Loveless написа:QUOTE(Loveless @ Mar 4 2008, 06:34 PM) Абе тоя какви стойки кършеше, ако ми е пред очите няма да се сдържа да не му врътна един шамар може да съм 60 кила с мокри дрехи, ама съм някак сигурен, че ако някой го плесне или ще ревне, или ще побегне
Аз и каос пяхме в доет тази година,но за съжеление журито изпопада от столовете и почнаха да ревът и не ни излъчваха по телевизията.Голямо напрежение беше,пеехме "Ветрове" на Лили Иванова,аз по-точно пригласях,но каос ги разби,с един винтилатор му размятах дългите коси и баш кат ветрове стана.До година са наши!