Music Idol
- fofo
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет апр 27, 2006 9:06 pm
- Контакти:
С тази дето беше с хелия уча солфежи малко ме е срам от нея незнам от каде акъл да я земат....сега ще отпадне.DoNaTell0 написа:QUOTE(DoNaTell0 @ Mar 3 2008, 09:24 PM) Абе гледате ли го това? Аз гледах оная с хелийя. Направо ме попика, ама я пуснаха де. Журито тази година много ме разочарова. Вили Казасян ми харесва горе - долу и Люси - тя е много печена, с нея се познаваме. Ако е имало музикален ,,идиол" от Булфлийт да казва. Е, чакам...![]()
честно да си призная, не го гледам. Не му гледах и първото издание. Отвреме на време гледам из вибокс-а и имам чувството, че са затворили всички лудници в БГ ... Такива музикални инвалиди ... тия 90% пеят по зле и от мен, а аз определено не съм талант ... не мога да разбера, как може да си толкова спънат и да си толкова зле с пеенето и да идеш да се правиш на певец/певица. Преди се дразнех на Фънки, че само се гаври с тях, ама като се замисля и аз да слушам на ден по 99тъпака от 100 явили се, където са за предаването "Музикален Инвалид", и аз сигурно щях да приказвам така. Бахти хората са си го казали - Всяка жаба да си знае гьола...
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
VaCaTa много си прав - пълно е с интелектуални инвалиди. Въпреки че един вече показа логиката - "безработен съм и си търся работа"... Без коментар!!!
Иначе това, което мен ме втрещи най-много е, че си избират песни на английски, които не пеят, а звуконаподобяват, и на всичкото отгоре спорят - "истакайн ъв маджик" на Куин, "унфифул" на риана, и разбира се лудия хит на марая Кери "кенли"
Иначе това, което мен ме втрещи най-много е, че си избират песни на английски, които не пеят, а звуконаподобяват, и на всичкото отгоре спорят - "истакайн ъв маджик" на Куин, "унфифул" на риана, и разбира се лудия хит на марая Кери "кенли"
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
- Maligos
- Редник (Private)
- Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
- Контакти:
абе тва не е ли девойка или бъркам човекаDoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Mar 3 2008, 09:51 PM) А да не е оня дето го оставиха да си припомняяя... И после пак пя и го отрязаха. Между другото тоя Funky е доста добре сложено хубаво, сладко, мило и умноо момченце. С хубава прическа и приятен външен вид. Да не забравяме и характера му - убиец!
http://vbox7.com/play:6ce98847
ЕДИТ :ОСЪЗНАХ си грешката
Последна промяна от Maligos на вт мар 04, 2008 3:30 pm, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
И какво и има на "кенли"? М?
Много хубава песен според мен
Или на онзи изтърсак "кроасанения Майкъл Джексън"
Какво му има?К'о не му харесвате? Ъ?
Освен,че е изтърсак
Edit:Най-голямата звезда за мен този сезон си остава цига... оп РОМЪТ(европейци сме все пак),който пee песни на "хамериканцки"...
Труден език,ейййй,труден ...
малко хора го владеят до съвършенство като него
Много хубава песен според мен
Или на онзи изтърсак "кроасанения Майкъл Джексън"
Какво му има?К'о не му харесвате? Ъ?
Освен,че е изтърсак
Edit:Най-голямата звезда за мен този сезон си остава цига... оп РОМЪТ(европейци сме все пак),който пee песни на "хамериканцки"...
Труден език,ейййй,труден ...
малко хора го владеят до съвършенство като него
Последна промяна от Skullcollector` на вт мар 04, 2008 3:57 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- Hitrusha
- Майор (Major)
- Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
- Контакти:
И все си мисля, че "Кенли" е изпята на цигански. Има 2-3 думички, които ми навяват тази мисъл.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!