Нова схема II

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

По отношение на геймплея свързан с нанокредитите,нека се направи статистика и анализ от страна на ръководството и се съпоставят постъпленията преди и след нововъведенията.
Целта на един сайт от този сорт, niki, е да бъде максимално често посещаван от възможно максимален брой хора (или различни IP адреси, с други думи). Затова и са класациите. Затова, skorpion, гласуването няма да отпадне, защото тези сайтове с класации разпространяват и правят играта по-известна. Подобно нововъведение, стимулира доста "набъбване" от посещения на ден, на месец. Прави играта по-популярна и благодарение на това може да струва повече пари, за да ти виси банера по началната й страница, че и вътре в играта. Много игри и друг тип сайтове (дори и сайтове за запознанства...) го правят, а не малко известни вече личности са забогатявали, дори чрез един обикновен свой блог с чисто папарашки характер (тук вероятно се сещате и за кого говоря).

Ясно е, че от нещо подобно играта печели, но играчите... Практически може да изглежда невъзможно, но теоретично, съвсем реално има опасност, благодарение на този бонус от 3 минутки - някой (чрез интернет и малко свободно време, не е трудно да разбереш кои са най-посещаваните и известни сайтове в света, изобщо - и да си цопнеш линка там; може някой още по-начетен дори ботове за рекламиране да си направи... бели много) да извади рециклатор на 2-ри ден. Да извади луди флоти, високи нива шпионаж и скорости или да закове 1000 точки, преди хората още 200-300 да са минали. Не ме разбирайте погрешно - това трябва да са невероятно много кликове по даденият линк от невероятно много потребители, но на теория - ограничения админите не са сложили, така че... Тук основният проблем е, ще се отнесе ли Човекът с главно Ч, от който зависи всичко тук, с разбиране към играчите или ще се отнесе с разбиране към финансите си. Тук, забележете, не споменавам - "с разбиране към играта", тъй като плановете му може да са - сега да е на това дередже, но след няколко години - играта да стане перфектна, чрез събрани достатъчно средства. Знаете, че всеки проблем има решение и то е с пари! Той може просто да гледа по-напред от останалите и да смята, че този вариант е най-добър за играта. Което е едва едно от предположенията ми, разбира се. Но при следващ рестарт, двата общо-взето най-важни въпроса - кога точно ще гласуваш или купиш ресурс в началото на рунда, далеч ще отстъпват пред въпроса дали си подготвил познатите си да щракат като обезумели по линка при даден сигнал и с точност на швейцарски часовници, както и къде да си изтипoсаш линкчето. Това ли е Голямата идея за развитие? А балансът директно отива на http://pembicia.com/idi.htm ;)

P.S.: Това последното сайтче е много забавно, между другото. Дано някой не се почувства обиден. ^_^
Последна промяна от Illuminate на вт мар 04, 2008 10:41 am, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Ами нека някой хора,някой ден се престрашат и пуснат тема и кажат "така и така драги потребители това е положението и следователно в близките дни,месеци или даже години това е политиката".Верно,че ще има мрънкане,ама по добра ли е политика тип "изненадай потребителя отзад" :c022:
Последна промяна от niki_god на вт мар 04, 2008 11:04 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Illuminate »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Mar 4 2008, 01:03 PM) Ами нека някой хора,някой ден се престрашат и пуснат тема и кажат "така и така драги потребители това е положението и следователно в близките дни,месеци или даже години това е политиката".Верно,че ще има мрънкане,ама по добра ли е политика тип "изненадай потребителя отзад" :c022:
Това изречение представлява и моето мнение, по-конкретно. ;)
Потребителски аватар
Assetion
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 09, 2008 5:41 pm
Контакти:

Мнение от Assetion »

http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... ntry465303

Послведното изречение у подписа казва всичко...
”Как вони тази държава” - каза прасето след като се изходи.
--------------------------------------или-------------------------------------------
”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.
Последна промяна от Assetion на вт мар 04, 2008 1:26 pm, променено общо 1 път.
АЗ КАКВОТО И ДА КАЖА БЛЕДНЕЕ ПРЕД ТОВА КОЕТО ПОКАЗВА СТАТИСТИКАТА :)
ЕДНО ВРЕМЕ КОЛКО БЯХМЕ - СЕГА КОЛКО СТЕ
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Аз пък си спомням времето когато за играта се гласуваше само в бгтоп. Ресурс не се даваше и пак видяхме сметката на зеления дракон. Само с империята не можехме да се справим по брой гласове(там гласувай и поеми този ресурс беше вече въведено), иначе по рейтинг и тя дишаше прахта. Защо ресурса трябва да е основната мотиваця за гласуване. Това ли е единствената възможност или е просто най-лесната. Все си мисля, че наличието на повече потребители би било по-доходно от 12 минути бонус мини.
Потребителски аватар
Mastara2004
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 01, 2005 1:51 pm
Контакти:

Мнение от Mastara2004 »

:f010: :f010: :f010: До всички потребители, админи и модератори писали в тази тема вие не сте добре, вие да не живеете в този форум или тази игра ...излезте навън и се разходете малко на чист въздух...Не четох цялата тема но от това което прочетох това тук ми прилича на някоя латино сапунка дето ги дават по тв-то. Но всепак може да продължите в същия дух че ми става интересно кой накрая ще победи ;)

П.С. мисля че след филмовия хит Aliens vs Predator следва новата час Admin vs User :lol:
[color=#000000]GotsmacK[/color]
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Illuminate »

Mastara2004 написа:QUOTE(Mastara2004 @ Mar 4 2008, 04:53 PM) :f010: :f010: :f010: До всички потребители, админи и модератори писали в тази тема вие не сте добре, вие да не живеете в този форум или тази игра ...излезте навън и се разходете малко на чист въздух...Не четох цялата тема но от това което прочетох това тук ми прилича на някоя латино сапунка дето ги дават по тв-то. Но всепак може да продължите в същия дух че ми става интересно кой накрая ще победи ;)
На мен пък ми е чудно кой те би да пишеш. Ако пак те накара, свирни, да му отвинтя перуката. Не ме питай какъв е смисълът на последната фраза в предното ми изречение, толкова смисъл откривам и аз в цитата горе. Поне някой готин нов лаф да имаше. Имаш ли да споделиш нещо за решение по казуса все пак или не?

Тази игра е станала нещо сериозно в моментът, в който се появява версия 1.00, затова не смятам, че сериозното отношение към основният проблем е сапунка.

На мен ми е много интересно какво мисли ръководният екип на играта, който се занимава с качеството и опазването на качеството й, за теоретичната възможност за чисто и просто едно ЛЕГАЛНО НАЛИВАНЕ като с фуния. Огромна фуния. Или иначе казано - случаят, за който писах по-горе. Защо не ни давате да се наливаме едни други направо с Транспорт, ами чрез такива сложни процеси... след като се налеем доволно, ще гласуваме, обещавам! И се опитайте да си отговорите сами на този въпрос преди следващият рестарт. По-точно, преди да е станало прекалено късно. И дали не е идея, това нововъведение да се въвежда всеки рунд, но след средата му.
Последна промяна от Illuminate на вт мар 04, 2008 3:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Illuminate написа:Цитат(Illuminate @ Mar 4 2008, 04:19 PM) На мен пък ми е чудно кой те би да пишеш. Ако пак те накара, свирни, да му отвинтя перуката. Не ме питай какъв е смисълът на последната фраза в предното ми изречение, толкова смисъл откривам и аз в цитата горе. Поне някой готин нов лаф да имаше. Имаш ли да споделиш нещо за решение по казуса все пак или не?
А нидей са кара на Мастара :a013: .Доскоро и той взимаше дейно участие във форумната война.Иначе за другото е прав,спор няма.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Дебел, едва ли има смисъл тая инициатива - те тея дето си ги плюят админите, си ги плюят и без да е в специална тема, а другите и да им се иска, пак няма да смеят :)
Пък ако чакате да чуете добра дума - добре дошли в България - ще има да почакате ;)

Иначе цялото това писане и обясняване дето се развихри тука ми прилича на скандалите с жената - започва се от дреболия и се стига до първичния грях на Ева, защото никой не иска да отстъпи и като го хванат натясно измества темата с контраобвинение за нещо друго. И те така!

Айде приятно писане и със здраве!
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Новата схема работи.Като гледам в 1 вс доста народ светна в оранжево - хихихих ."кака Шива" размаха секирата .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”