Котарачко написа:Цитат(Котарачко @ Mar 4 2008, 12:33 AM) А аз ще те питам, с кое право и по какъв принцип ще определяш кой е идиот? Всички, чиито мнения се разминават с твойто са ИДИОТИ, така ли? Ти просто ми падна в очите. 100% ще останеш в историята. Половината от хората, които прати да ходят на майната си с нищо не са го заслужили...
Мерилото, чедо, е мнението на нормалните хора тук. Когато 20 човека по един или друг повод на някого, че е идиот или тъпо копеле или прост цървул то очевидно не са му го казали за спорта. А я кажи ми ти, чеде, на теб какво съм ти причнил, че толкоз много ме мразиш, та чак и в подпис си ме курдисал. Щот честно казно - нямам и идея кой си, а нямам и спомен да съм ти нашоквал ряпата било в играта, било да си ял шамари от мен за магарии по форума. Или може би и ти не знаещ що, ама ме мразиш

Я кажи - това ли е модата сега?
@Легион - "колега", събирай сили, че кат гледам все интересни хорица си насъбрал. Тепърва ще има да се забавляваш с тях

Успех! Нямаме нищо против градивната критика, но честно казано това, което видях при вас сериозно ме навежда на разни размисли за скучно и онанистично ежедневие у някои твои колеги там. Иначе казано - ако искате някой да ви приеме сериозно - бъдете сериозни. Иначе рискувате да минете и заминете като поредното ръколюбско творение.
П.П. Котарачко, като гледам - досега два пъти са те лепили за спам. Ама и двата пъти не съм се доредил. Та кажи чеде, що така?

[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]