Каосе, благодаря че ме подмлади с 10на годинки
kaos: Моля.
Плащаш си нанокредитите, с които си закупуваш определени екстри в играта и с тях ставаш "по-яката работа" от тези, които не си купуват кредити или екстри. Плащаш си, за да си гъзар. Самата игра е безплатна. И можеш да играеш напълно безплатно - това е концепцията на самата игра. Плащането на нанокредити от твоя страна е изцяло доброволен и съзнателен акт от твоя страна. И ако се опиташ да ми пробутваш теорията, че администрацията те задължава да го правиш, ще ти кажа да си гледаш работата. Ти сам си избираш за какво да дадеш своите пари.Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Mar 3 2008, 09:01 PM) тук ние плащаме за да получаваме нещо
Всъщност аз цитирах един от вас. Потребител също като теб. Но явно с малко повече житейски опит и по-мащабно мислене.Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Mar 3 2008, 09:01 PM) каос.... прочетох ти един от постовете по-горе където ти пишеш че за да се държите добре с нас първо ние трябва да се държим добре с вас.
kaos написа:QUOTE(kaos @ Mar 3 2008, 08:47 PM) П.П. @Въркулак и т.н - Не държа да ме обичате. Не възнамерявам да ми ставате приятелки или гаджета.
Има проблеми и проблеми. Някои се решават за 5 минути, някои се оказва, че изобщо не са проблеми, но е имало и неща, за които се е налагало преглеждане на целия код на играта ред по ред за да се установи от къде произтича даден проблем. Така че налагането на конкретен срок може да остане единствено в сферата на добрите пожелания. Звучащо добре, но практически неизпълнимо.X-man написа:Цитат(X-man @ Mar 3 2008, 09:18 PM) 1.Точка мисля ,че няколко дни трябва да се отговори.Докладвам за сериозни проблеми.Срок жалко наистина трябва да сложите това показва ,че куца администрацията няма работна ръка.Едно предожление видях и се заинтересовах платени админи.Идеята си е супер за мен ,но при условие ,че админите не помагат на ганчо комшията.
Съжелявам, браточка, ама 4 часа задължително се карат offline. Оряза ги инфлацията така ;Dmessiah написа:QUOTE(messiah @ Mar 3 2008, 10:33 PM) с гидове, които винаги са на линия,
Само че Булфлийт не може да се сравнява с WoW, просто ако играта ви струва по 20 лв. на месец ще я играят максимум 100 души.kaos написа:QUOTE(kaos @ Mar 3 2008, 10:48 PM) Играта да стане платена. Както е WoW - 20 лева на месец, имаш си HotLine съпорт, пак си има бъгове, но има и екип от 300 човека, които се грижат за нея. А, и самата игра струва стотина лева и ако искаш да си цъкаш на официалните сървъри си трябва оригинално копие. Звучи прекрасно, нали?