Коя е най-интересната вселена за вас ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Във първа вселена имам приятели и там си ми е най интересно :)

П.С Някой журналист все пак няма ли копие на вестника?
От третия път може и да ме заболи
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Котарачко написа:Цитат(Котарачко @ Mar 2 2008, 07:37 PM) П.С Някой журналист все пак няма ли копие на вестника?

И да има, да не е луд да си каже адреса, кой знае кво може да му се случи на него и на семейството му ;)

По темата: иначе и втора сигурно е интересна ...
Последна промяна от JackDaniels на нед мар 02, 2008 8:47 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
GodSmack
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 12, 2008 12:12 pm
Контакти:

Мнение от GodSmack »

ее вестника го махнаха ,защото имаше 10 интервюта и 10-те бяха против администрацията :) Интересно ,че на моя отговор нямаше къвичките ( " ) или аз съм забравил да ги сложа или те са ги махнали....
[color=#0000FF][i][b]Ако сполучи, сам се хвали; ако сбърка - хората му криви[/b][/i][/color]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Накратко:

Вестника го върнах на журналята за доработка по две прични - да си свършат качествено работата и защото се опитаха да въртят номера от селска вечеринка през главата ми след изрично мое предупреждение, че няма да допусна такова нещо.

И не беше вестник, а мърляво бюлетинче с една статиийка. Всички останали материали, които трябваше да излязат във вестника, включително и статията на Карбанкал, все още стоят в драскаческия раздел и се използват единствено от драскачите да си бършат задниците. Има подготвени 5-6 материала, но в бюлетинчето се пусна съвсем друг прясно-прясно нашляпан пасквил.

Това е истината, драги ми другарчета. Ако не е така - нека се вестне някоя писарушка и да ме опровергае.

И това представление приключи.
Последна промяна от MartinNosovich на пон мар 03, 2008 2:41 am, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”