За протокола
Абе Мистерийке какво са ти бавни изтебителчетата... Това е 3-тия по скорост боен кораб в играта... Боен,полевак,звезден-всички са 10 000 скорост, не виждам какво толкова ти е бавно... Защо не вземеш да цъкаш на едни Бомбери да видиш що е то бавно или на Унита(на бомби не съм играл) тогава седни и се оплаквай за скорост. Звездния ако имах възможност да го ползвам бих,но не ме кефи картинката 
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Уважаеми играчи,
Днес е старта на Вселена 2 Рунд 6. Ако сте фен на старата версия на играта, това е вашият последен шанс да изиграете един финален ретро рунд на Булфлийт. Следващият рестарт на вселена 2 ще дойде заедно с обновената версия на играта която вече познавате от Вселена 1 и Вселена SPEED. Използвайте случая и докажете, че познавате играта в детайли и сте най- добрия пилот в Галактиката.
Желаем ви един рунд изпълнен с много емоции и надпревари за челните места.
Поздрави, Работен екип Булфлийт.
Днес е старта на Вселена 2 Рунд 6. Ако сте фен на старата версия на играта, това е вашият последен шанс да изиграете един финален ретро рунд на Булфлийт. Следващият рестарт на вселена 2 ще дойде заедно с обновената версия на играта която вече познавате от Вселена 1 и Вселена SPEED. Използвайте случая и докажете, че познавате играта в детайли и сте най- добрия пилот в Галактиката.
Желаем ви един рунд изпълнен с много емоции и надпревари за челните места.
Поздрави, Работен екип Булфлийт.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Абе ти добре ли си да ми правиш сравнения, бе?!Zap написа:Цитат(Zap @ Mar 1 2008, 01:48 PM) Абе Мистерийке какво са ти бавни изтебителчетата... Това е 3-тия по скорост боен кораб в играта... Боен,полевак,звезден-всички са 10 000 скорост, не виждам какво толкова ти е бавно... Защо не вземеш да цъкаш на едни Бомбери да видиш що е то бавно или на Унита(на бомби не съм играл) тогава седни и се оплаквай за скорост. Звездния ако имах възможност да го ползвам бих,но не ме кефи картинката![]()
Боен, бомбер с полевак и ЗИ... Едните са от тежката категория, а другите са пирати!! Тактики...
Сиреч, като нямаш възможност да го ползваш ЗИто, какво се обаждаш?!
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Уххххххххх,зла Мистерия малииииииииии.Аз имах възможността да го ползвам душице,добре си беше(е ся ако бе като транса или скаута на скорост няма да откажа)misterya написа:Цитат(misterya @ Mar 1 2008, 02:20 PM) Абе ти добре ли си да ми правиш сравнения, бе?!
Боен, бомбер с полевак и ЗИ... Едните са от тежката категория, а другите са пирати!! Тактики...
Сиреч, като нямаш възможност да го ползваш ЗИто, какво се обаждаш?!
Последна промяна от niki_god на съб мар 01, 2008 1:27 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Ъ къде се дянаха разделите докладвай за бъг, задай въпрос. Или на някой крайно му писна от ревлювци като нас
И все пак след като по съвет на Бога на Вълчетата си прерязах югуларната вена (за съжаление имам само една глава, нямаше как да прережа повече от една) и резултата все същия, дали ще се намери някой да оправи съюзите във втора. Или вече е туууу лейт?
И все пак след като по съвет на Бога на Вълчетата си прерязах югуларната вена (за съжаление имам само една глава, нямаше как да прережа повече от една) и резултата все същия, дали ще се намери някой да оправи съюзите във втора. Или вече е туууу лейт?