Събаряне на сгради
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти:
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
30то, а?
Мда, ще е интересен експеримент. Досега съм успял да бутна соларки, кристална мина, няколко склада за метал и газ, коработроителница, роботи и изследователски. Все още нямам в колекцията мина за метал, мина за газ, тертетница, склад за кристал и търговски.
Та къде казваш е обекта за изследване?
Мда, ще е интересен експеримент. Досега съм успял да бутна соларки, кристална мина, няколко склада за метал и газ, коработроителница, роботи и изследователски. Все още нямам в колекцията мина за метал, мина за газ, тертетница, склад за кристал и търговски.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Седи на 3-ри места от мене... няхняхнях и вече не ми говори... ще се обявява военно положение май... Хайде на металните мини!!! Насам народе, сега са с намаление! То това си е омагьосан кръг - събира, събира, събира и пуска 30-то, а някой минава и троши 29-то и после пак - събира, събира, събира и някой пак мине и пак резне 29-то и накрая направи 30-то и някой мине и му го избочи... тежка е съдбата на миньора!!!kaos написа:Цитат(kaos @ Feb 29 2008, 11:37 PM) 30то, а?![]()
1234
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
-
FACE_OFF
Не, няма никакво значение.FACE_OFF написа:QUOTE(FACE_OFF @ Mar 1 2008, 01:30 PM) Чудя се и се мая - дали е от значение съотношението атака / защита на атакуващия и съответно защитника за падането на сградите, така, както е и атаката със ЗНС?
Ако някой има идея, би ли я споделил с мен![]()
Или ако има някъде, където да прочета![]()
До колкото съм на ясно, ситуацията е следната:
Определен брой знс или бомбери дават определен брой шанс.Примерно 60 бомбера дават 3% шанс за събаряне на сгради, 1 знс дава 3% за събаряне на планета и 8% за събаряне на сгради.
При атака с 1 знс се генерира random числа от 1 до 100, ако брояча генерира число от 1 до 3 пада планетата, ако генерира от 4 до 8 - сгради.Ако генерира над 8 - нищо.При побмберите същото.При атакас 60 бомбера брояча трябва да генерира число от 1 до 3
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Maat, а какво ще се случи, ако проведа военно-ориентиран космически полет към вражеска територия с налични, например, 2 Звезди на смъртта и 200 Бомбардировача? Начислява ли се един общ процент за гътане на сгради (в случая - 26% от въведен възможен максимум от 50%), или бонусът от специалните функции на двата кораба не се смята сумарно? Логично е първото, разбира се.
Но може ли да бъде надхвърлен въведеният максимум на бомбардировачите с бонуса и на звездите и така да получим до общо 100% шанс за гътане на сграда или сегашният максимум важи изобщо за битката?
Но може ли да бъде надхвърлен въведеният максимум на бомбардировачите с бонуса и на звездите и така да получим до общо 100% шанс за гътане на сграда или сегашният максимум важи изобщо за битката?
Последна промяна от Illuminate на съб мар 01, 2008 2:38 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
"Illuminate написа:QUOTE(Illuminate @ Mar 1 2008, 03:29 PM) Maat, а какво ще се случи, ако проведа военно-ориентиран космически полет към вражеска територия с налични, например, 2 Звезди на смъртта и 200 Бомбардировача? Начислява ли се един общ процент за гътане на сгради (в случая - 26% от въведен възможен максимум от 50%), или бонусът от специалните функции на двата кораба не се смята сумарно? Логично е първото, разбира се.
Но може ли да бъде надхвърлен въведеният максимум на бомбардировачите с бонуса и на звездите и така да получим до общо 100% шанс за гътане на сграда или максимумът важи изобщо за битката?
При ЗнС - първи се тегли лотарията ще унищожи ли планета или не. Ако унищожи, битката приключва. Ако не се изчислява вероятността ЗнС да унищожи нива на сгради както следва: 1/2 ЗнС - 50% шанс да се унищожи ЕДНО ниво на ЕДНА сграда; 3/4 ЗнС - 30% шанс да се унищожат ДВЕ нива на ЕДНА сграда; 5 или >5 - 40% шанс да се унищожат ПО ЕДНО ниво на ВСИЧКИ сгради.
"
Цитат от правилата.
Ако бутне планета, няма какво да говорим.
Ако не бутне се изчислява първо бонуса на бомбера, ако бутне сграда - добре, ако е бутне - здраве да е.
После шанса на знс-тата, както е описан по-горе.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-
-