п.п. Се пак поздравления за мелето
Битката между 2 Титана
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- InSaNe__ShAdY
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
- Контакти:
-
rallyrally
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Абе кво се заяждаш с хората тои изразява мнение разбирам да не е прав във случая , а тои е ти си малко като оня дето преди 4-5 рунда на 350к точки беше със проценти 100-110 и обаче винаги ми е било интерестно като почнете да заплашвате съберете се топ 20 да речем флота ви стои по 24 часа на планетата лети само по и-та и после силните играчи аиде маисторе много си силен така , знам как играеш и то добре ама чак пък да се правиш на про аиде , не ме караи да звънна 2-3 те;ефона и да почна да играя и аз сериозно и да те видя колко си силен.atomic написа:QUOTE(atomic @ Feb 28 2008, 08:49 PM) еми битка като биткафлот направих колкото ми е кеф
а до тоя с мизерния nickname SmallVille-абе пичага живот и здраве като пак почна бф и ако ти играеш още ти обещавам да ти разкатая фамилията компренде деба и мизерника смотан
Нищо лично , но се дразня на хора които са проспали рунда щото са в алианс със всички такъв рунд може да не го казваш че си го играл , това е !
Добра битка.
Успех и на двамата.
Последна промяна от rallyrally на пет фев 29, 2008 10:05 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Все едно миналия рунд когато болдли,тамплиерите и архангелите бяха алианс не се тупаше в гърдите
(говоря за гогодан
)
Последна промяна от Fallen_angel на пет фев 29, 2008 10:08 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Ох-ох-ох, битката си е супер. Все пък играта не е само да правиш флота и 90% от точките да са ти във флота. Тези които се мислят за дупета като правят само флота нека да продължават да се заблуждават. И все пак който на 400к точки извади флота да бие 10к кръста в един рунд да ми дойде на гости да го побия по дупето
Ай со кротце, со благце и мислете преди да говорите глупости 
-
SmallVille
- Редник (Private)
- Регистриран: вт май 29, 2007 11:37 pm
- Контакти:
крабчо или какъвто си там казах ти го направих флота колкото ми е кеф и не мисли,че ако те спайна и видя,че имаш повече флота от мен ще оставя нящата така
ако реша да те модирам ще те модирам разбираш ли и по-миналия рунд на 450к точки имах към 5к боини ти за моята игра не бери грижа
цаката е да си правиш кефа и не всичко е флота в тая игра
Последна промяна от atomic на съб мар 01, 2008 11:34 am, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
-
SmallVille
- Редник (Private)
- Регистриран: вт май 29, 2007 11:37 pm
- Контакти:
атомик какъф кеф бе ? с мини да неможе да удариш никой ? това ли е кеф да биеш само и-та? да не получават смс да се кефиш на слънцето? това ли кажи ми ?? за мен това не е кеф.
флота флота бой и много бой.. това е кефа дори даси на 100к точки ама да си ги изпотрошил... това е кеф.... бил съм на много точки бил съм и на малко видях какво е да си от 2-те страни. 95 % от точките флота... това е на 30 к 1000 кръста и си прави кефа..
флота флота бой и много бой.. това е кефа дори даси на 100к точки ама да си ги изпотрошил... това е кеф.... бил съм на много точки бил съм и на малко видях какво е да си от 2-те страни. 95 % от точките флота... това е на 30 к 1000 кръста и си прави кефа..