Кеф ми... кеф ми търговси... Ама се презадоволих беее... Докато ЗИтата направат два курса - мърди с мърди, ония другите са обрали всичко друго, изрециклирали и по два пъти, дори...niki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 1 2008, 10:05 AM) Циата "Е да, сега някой ще каже "15% по евтини Проучвания" - мда, ама като обирам само метала..."
Мистрея,обади се бе душо да те осветлим за приложенията на метала - кеф ти търговски,кеф ти ракетен бизнес![]()
За протокола
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
На вас все някой друг ви е крив жените.ЗИ били бавни,ми те дан са мартенски зайциmisterya написа:Цитат(misterya @ Mar 1 2008, 10:15 AM) Кеф ми... кеф ми търговси... Ама се презадоволих беее... Докато ЗИтата направат два курса - мърди с мърди, ония другите са обрали всичко друго, изрециклирали и по два пъти, дори...
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Контакти:
Абе Ники, какво бавно, та полека да е пълно удоволствието - то не се движи бе! Мерси от такова удоволствие...niki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 1 2008, 11:09 AM) На вас все някой друг ви е крив жените.ЗИ били бавни,ми те дан са мартенски зайци.Те бавно,полека да е пълно удоволствието
![]()
Бързо... бързо... И многократно
EDIT: Ако, че е крив!
Последна промяна от misterya на съб мар 01, 2008 10:34 am, променено общо 1 път.
В такъв случай специален ПОЗДРАВmisterya написа:Цитат(misterya @ Mar 1 2008, 11:30 AM) Абе Ники, какво бавно, та полека да е пълно удоволствието - то не се движи бе! Мерси от такова удоволствие...
Бързо... бързо... И многократно![]()
EDIT: Ако, че е крив!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Контакти:
Dimosere, класика!Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Mar 1 2008, 11:39 AM) В такъв случай специален ПОЗДРАВ
Но аз все пак искам ЗИ бързо, като кръст!
хората ясно са го написали, ама кой да чете:
"Правилата на Вселена 2 се запазват, тя остава по икономически ориентирана.
Вселена 2 остава единствената игрова вселена без променен игрови енджин - ретро вселена!"
То е ясно,че всичко си остава, както преди! Няма промени, какво има да се дискутира и какво не ви е ясно. Няма миопи, има търговски център в който могат да се купуват Танкери и спец.кораби, може да се обменя гас и тн. абе всичко сие като едно време.
"Правилата на Вселена 2 се запазват, тя остава по икономически ориентирана.
Вселена 2 остава единствената игрова вселена без променен игрови енджин - ретро вселена!"
То е ясно,че всичко си остава, както преди! Няма промени, какво има да се дискутира и какво не ви е ясно. Няма миопи, има търговски център в който могат да се купуват Танкери и спец.кораби, може да се обменя гас и тн. абе всичко сие като едно време.
Последна промяна от dimas на съб мар 01, 2008 11:39 am, променено общо 1 път.
много ти е стара информацията - писмото ти е от Неделя, 2008, Февруари 24 , а края на детмача и горенаписаното беше на 29 -ти така, че то е по-вярното според мен.Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Mar 1 2008, 12:51 PM) dimas pimas, още по ясно в е-маил от господата собственици пише друго. Виж постами в началото на темата
самата дума РЕТРО говори, че нещата се запазват, както преди и няма да има промени!
Последна промяна от dimas на съб мар 01, 2008 12:08 pm, променено общо 1 път.