За протокола

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Feb 29 2008, 09:58 PM) Добре де , Каос...ако рецкаш на някой с всички реци и гледаш този дето искаш да нулнеш до теб взел, че кацнал, ще литнеш нали? Без да ти дреме за реца. Принципно и аз пиша за реца, ако помогнат здраве да е. Вероятно е дразнещо да им дрънкаш айде бързо - 10 мил еди кога си......, ама сега да имам 150-200 реца...супер щеше да е, но нямаше да имам флотче, с което да отговарям на дразнителите.

Малко офф - имам си 4 любимеца, само лаят и ги е страх да са ми в 150 системи радиус, иначе са много силни - псувни, джихад чак ми обяви единия и т.н. Айде кажи ми за такъв рецки ли ще чакам - твърдо не. Флотчето ще си смажа само и само да го изтрескам :)
Ако всичките ми рециклета са заети едновременно, то в 90% от случаите летят по тоя, който искам да олепя. Все още нямам достатъчно флот, че да набия двама едновременно :) Но е факт, че мога да си събера сам всяка своя битка независимо от изхода и - дали ще изчекна някой или ще се размажа като муха в усмивката на моторист - имам рецките да вдигна цялото поле без чужда помощ.
Последна промяна от MartinNosovich на пет фев 29, 2008 10:05 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Machoni аз съм летял заради идеята по няколко човека... Миналата година покрай едно спиране на атаките издебнах точно след като ги пуснаха тоя влезна и заеба за 10 минути акаунта при което аз централно полетях без шпионаж без нищо,писах на Мимоза,която беше заета,пратих си рецките и не знам защо но попитах и Аrchangels за помощ,които се отзоваха,но вече всичко беше минало и отминало и аз само благодарих на anche за отзивчивостта. Тогава идеята беше не само заради войната а и защото той беше 10+ хиляди точки повече от мен ако не се лъжа :) След битката пак беше повече от мен,но аз хем го биех почти на печалба хем бях с по-малки проценти...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

kaos написа:Цитат(kaos @ Feb 29 2008, 10:28 PM) Ако всичките ми рециклета са заети едновременно, то ще летят по тоя, който искам да олепя. Все още нямам достатъчно флот, че да набия двама едновременно :) ))
А ако помагаш на някого за голяма битка? :) И си пратил да кажем - 90% от реците за чуждия рециклаж :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Битка, която да ми заеме всички рецки не се случва всеки ден. А и хората, способни на такава битка, имат и голям брой собствени рециклатори, така че...
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Говорим чисто хипотетично, разбира се :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

А може ли да се върнем към началното питане. До сега има противоречиви информации относно формата на Вселена 2.

Относно рецитата, винаги съм се стремял рецита към кръстове 1:3. Рецита към бойни 1:2. И това е минимума. Според мен отдавна трябваше да се изкорени практиката "Аз бия, ти метеш". За мен това си е своево рода мултиакаунтинг.
Потребителски аватар
dedek
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 12:54 pm
Контакти:

Мнение от dedek »

всичко зависи от това как се развиеш и към какво се стремиш и от уменията и опита на дадения играч... ти решаваш дали ще си от тея дето правят само флот ( и проценти там спай...) без никви мини без рецки и да разчиташ на другите да ти обират боклука... за мен най добра е работата сам и затова се стремя да имам достатъчно рециклатори да си обирам боклучеца....
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Имам си сносни мини за точките си ... флота малко и рециклатори които ми са достатъчно , а и скоростите не са зле ....
така че експерти като върки и другите псевдо \"про\" им е време да си лягат по-леглата или поне да изявят желание да се научат ... ама как да е
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 29 2008, 09:25 PM) ...Мачони,няма лош кораб,има лоши играчи.Аз лично преди да се самозануля геройски :lol: ,бях много доволен(корабчето е многофунционално,стига да имаш представа за възможностите му).
ЗИ е бавно! Дори адски бавно... Е, верно е икономично, ама много бавно бе! Влачи се, като черво из космоса... Поне да превъзхождаше полевака по скорост... Но пък е по икономичен, ама пък ние икиномий ли ще правим, или ще пиратстваме... Както танкера, например спрямо рециклатора...
Е да, сега някой ще каже "15% по евтини Проучвания" - мда, ама като обирам само метала... По силен пиратски кораб! Ама аз нИщЪ силен кораб - силни кораби бол! Аз искам бърз кораб!
Последна промяна от misterya на съб мар 01, 2008 8:56 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Циата "Е да, сега някой ще каже "15% по евтини Проучвания" - мда, ама като обирам само метала..."

Мистрея,обади се бе душо да те осветлим за приложенията на метала - кеф ти търговски,кеф ти ракетен бизнес :P
Последна промяна от niki_god на съб мар 01, 2008 9:05 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”