За протокола
Каосе а добре представи си теоритична ситуация:смяташ си колко ресурс да харчиш за проучвания,колко за мини колко за флот,от флота гледаш винаги да имаш достатъчно рециклираща флота,за да вдигнеш сам максимално количество рециклаж от битка,при която си на печалба и изведнъж просто се случва,че нямаш време,излизаш всяка събота и неделя в мод защото пътуваш и се оказва в един момент,че всички около теб са:
1)окопали се ракетчици,които посмъртно не могат да бъдат съборени с това ти развитие
2)хора,които имат само флота и почти никакви мини и проучвания(само атака и защита) и пак не можеш да ги бутнеш защото сте реми
3)има само зомбита,които са по 20 часа в акаунтите си
Как би процедирал ти в тази ситуация?
1)окопали се ракетчици,които посмъртно не могат да бъдат съборени с това ти развитие
2)хора,които имат само флота и почти никакви мини и проучвания(само атака и защита) и пак не можеш да ги бутнеш защото сте реми
3)има само зомбита,които са по 20 часа в акаунтите си
Как би процедирал ти в тази ситуация?
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Резвате го двама тоз "здравия". Или трима ако трябва. Един с по-слаб флот и достатъчно рецки, друг с по-як флот и по-малко рецки. Но масовото явление, е че играчите на средните точки не дават ресурс нито за проучвания, нито за рециклатори. Може би грешката е и наша, че така ви научихме - винаги има някой с много рецки да помогне. Май или трябва да спрем да ви помагаме и по трудния начин да се научите да си правите рециклета, или да вдигнем процента на таксата на едно разумно кожодерско ниво. 35% ми звучи разумно. Защото реално погледнато рециклиращия има по-трудната задача. Льольото литва и започва да вряска на 10 човека за рецки на майната си след 20 минути, понеже за толкова лети в системата с кръстове. Не знам защо сте си въобразили, че големите акаунти могат да достигнат всяка точка на вселената с 250 рецки на тоя етап за 10 минути.
Последна промяна от MartinNosovich на пет фев 29, 2008 8:12 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
Мачони, реално погледнато, в момента има 7-8 акаунта в 1ва с достатъчно рецки. Останалите или не излитат, понеже няма кой да забърше след тях, или просто зарязват поне половината си поле и после реват, че нямат газ или кристал. Е как ще имат?
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Каос тази теоритична ситуация ми се случва абсолютно всеки изигран що годе нормално рунд в 3-та. Лошото е,че няма тогава приятели,които да са по изброения от теб начин развити,за да се справиме сами със ситуацията. Най-готиния ми рунд беше във 2-ра когато Мимоза спечели,защото главната й планета беше на няколко системи от мен,бяхме алианс със нея,тя беше много печена,около мен имаше купища хора от алианси,с които сме във война а аз не я занимавах за рециклажи в големи количества... Тогава до колкото си спомням бяхте сложили правило акаунта да може да рециклира 10% или нещо от този сорт от рециклажите,които прави... Ми имах си ги 120-те рецки ,но с тях не можех да събера и половината от метала,който правех с полеваците... Ех времена времена...
Into the darkness I command my soul
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Каос ти гаден евреин банкер лихварин-кожодер.Втори Осиенцим е малко за теб АААААААААААААААА(това в кръга на шегата),но ако сме честни 35% е 1/3 от реца или общо след приспадането се получава около 20% от реца(а не мерси,дайте някаква разумна такса).Мачони,няма лош кораб,има лоши играчи.Аз лично преди да се самозануля геройски
,бях много доволен(корабчето е многофунционално,стига да имаш представа за възможностите му).
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Ухааа, за още 300 летя, колко газ трябва да се вдигнат на 10%, че май няма
А иначе, наистина няма кой да рецка....аз имам смешно малко рецки за точките и флота ми. Смятам да поизвадя малко, но пак казвам - колкото и да се извадят не може човек сам да си обира реца, или ако може няма да има флота да бие. Говоря тук не за топ 10 , а за средния играч като мен. Важно е битки да има и да се лети.
А иначе, наистина няма кой да рецка....аз имам смешно малко рецки за точките и флота ми. Смятам да поизвадя малко, но пак казвам - колкото и да се извадят не може човек сам да си обира реца, или ако може няма да има флота да бие. Говоря тук не за топ 10 , а за средния играч като мен. Важно е битки да има и да се лети.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
Мачони, всичко е въпрос на баланс и преценка. Когато имаш достатъчно рецки си независим - винаги можеш да си избереш момента на атака или пък не си изпускаш жертвата заради липса на рецки. И моля ви - не се опитвайте да ме убеждавате, че не ви пука за рециклажа. Достатъчно време събирам на хората боклука.
Добре де , Каос...ако рецкаш на някой с всички реци и гледаш този дето искаш да нулнеш до теб взел, че кацнал, ще литнеш нали? Без да ти дреме за реца. Принципно и аз пиша за реца, ако помогнат здраве да е. Вероятно е дразнещо да им дрънкаш айде бързо - 10 мил еди кога си......, ама сега да имам 150-200 реца...супер щеше да е, но нямаше да имам флотче, с което да отговарям на дразнителите.
Малко офф - имам си 4 любимеца, само лаят и ги е страх да са ми в 150 системи радиус, иначе са много силни - псувни, джихад чак ми обяви единия и т.н. Айде кажи ми за такъв рецки ли ще чакам - твърдо не. Флотчето ще си смажа само и само да го изтрескам
Малко офф - имам си 4 любимеца, само лаят и ги е страх да са ми в 150 системи радиус, иначе са много силни - псувни, джихад чак ми обяви единия и т.н. Айде кажи ми за такъв рецки ли ще чакам - твърдо не. Флотчето ще си смажа само и само да го изтрескам
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
kaos написа:Цитат(kaos @ Feb 29 2008, 07:47 PM) Мачони, всичко е въпрос на баланс и преценка. Когато имаш достатъчно рецки си независим - винаги можеш да си избереш момента на атака или пък не си изпускаш жертвата заради липса на рецки. И моля ви - не се опитвайте да ме убеждавате, че не ви пука за рециклажа. Достатъчно време събирам на хората боклука.
На мене ми не пука
е само за газта де
PS: Хареса ми една идея на един приятел - "да се забрани транспорта - напълно", ако се съчетае с увеличаване скороста на рециклатора, играта би живнала
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."