Как да върна компа 1-2 дни назад?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

хора някой ако знае как да върна компа 1-2 дни назад щото вчера нещо ми се прецака мозилата и я преинсталирах и пак не се оправя не зарежда и като се опитам да я затворя дава оная грешка сенд и дон'т сенд :( моля за помощ .другия начин преинсталация на windows го знам ама тва другото дано помогне дето е с 1 календар ако се сещате ама не помня къде беше :(
Последна промяна от maks на пет фев 29, 2008 8:15 am, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
karolina
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 21, 2008 3:35 pm
Контакти:

Мнение от karolina »

start - programs - accessories - system tools - system restore

успех
It doesn't matter how good you are, but how bad you can be!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

пробвай с FORMAT C:/

наскоро ми се наложи и го правих, получава се .... не два .... 202 дена се върнах назад :dizzy:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

тстс не стана с roll back значи формата ще му е майката :) ама чак като се прибера в понеделник че сега и брата го няма и не знам нещо трябва ли от там да се запази :)

друг начин някой знае ли?освен формата?
Последна промяна от maks на пет фев 29, 2008 8:22 am, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Преди да прибегнеш към такова грубо действие като формат...вземи диск на виндоус, почваш всичко както се инсталира виндоус... и като ти изпищи тука има виндоус...ще пита дали да прави друг или да поправи този. Пробвай да поправиш! Може и да ти се размине формата.
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Залагам 5 лева, че няма да се оправи :)
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

Porter написа:QUOTE(Porter @ Feb 29 2008, 05:27 PM) Преди да прибегнеш към такова грубо действие като формат...вземи диск на виндоус, почваш всичко както се инсталира виндоус... и като ти изпищи тука има виндоус...ще пита дали да прави друг или да поправи този. Пробвай да поправиш! Може и да ти се размине формата.

Обикновено обаче поправената инсталация не изкарва дълго... А още по-лошо е като преинсталираш на същия дял без да форматираш... Личен опит, нееднократен... :a035:
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

ОК! Ама няма лошо да пробва, преди да си форматира компа.
А и моето преположение е, че като цяло проблемчето може да е Adobe Flash player ActiveX. Демек за някоя такава дроблия ще си форматира харда.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Предлагам с машина на времето !
So we crawl.
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

Аз не съм голям разбирач, но можеш да използваш машина на времето!? debel out. :c022:
1234
Отговори

Върни се в “Off Topic”