kl0b0tr0n[§4M4ЭJł™®©] vs lameri ot[BULLDOZERs]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Вярно,че трета умря,ама ...
не се излагайте поне с постването на такива битки .
Hitrusha: Нарушаване на точка 2.4 от правилата на форума.
не се излагайте поне с постването на такива битки .
Hitrusha: Нарушаване на точка 2.4 от правилата на форума.
Последна промяна от Skullcollector` на съб мар 01, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
дайте бекъп на битката ако може!
клоботрон можех да го нулирам преди време, ама добре че имаше приятели в моя съюз в 3-та. ...и защо има блок във форума, а ние нямаме.
клоботрон можех да го нулирам преди време, ама добре че имаше приятели в моя съюз в 3-та. ...и защо има блок във форума, а ние нямаме.
Последна промяна от dimas на чет мар 06, 2008 8:49 pm, променено общо 1 път.
ОХО клоботрон!!! Първо за битките- приличат ми на битки за грабеж на хора с по 10к точки,или е удрял колонии или "и-та" аз не мога да си го обесня друго!!
За шпионажа че е 12, и аз на 30к бях 12 спай обаче 550 кръста грубо ги имах!!!
За играча: Такъв случай рядко го има!!! Често получавам лични от клебетрон с шпионаж на някой близко до мен и ми казва "аз не мога да го ударя удари го ти"!! До тук нищо лошо!!! Но един ден един играч ми препраща лично съобщение в което се намира спай на моята флота и молба към играча да бъда ударен!!!!!!! С опасност да бъда наказан за няколко дни във форума ще кажа че клебетрончо е недорасъл сопол който се висне от носа на клошар.На инфото пише, че е на 35 години,а така е влезнал в филма "булфлийт", че бие дори и малките деца който се имат за "владетели на ГАЛАКТИКАТА". Моят съвет към клоботрон е да си купи един комплект детска кофичка и лопатка и да се зарови в най-близката детска градинка. Просто не мога да проумея 35 годишен човек да ми праща лични съобщение след като ми е бутнал сонда,че това била 845 сонда която е бутнал от началото на играта!!!!И накрая някой пич му поства две мизерни битки и му благодари даже!!!
м-р самз или си се сдухал колкото твоя човек клоботрон или често гледаш детски филмчета от сорта "звездни рейнджари"
И като заклучение бих казал, че булфлийт е страхотна игра щом докарва 35 годиншни хора така да се вманиачът в нея, че да станат за смях!!!!
Hitrusha : 1 ден читателки статус, заради обида на потребител.
За шпионажа че е 12, и аз на 30к бях 12 спай обаче 550 кръста грубо ги имах!!!
За играча: Такъв случай рядко го има!!! Често получавам лични от клебетрон с шпионаж на някой близко до мен и ми казва "аз не мога да го ударя удари го ти"!! До тук нищо лошо!!! Но един ден един играч ми препраща лично съобщение в което се намира спай на моята флота и молба към играча да бъда ударен!!!!!!! С опасност да бъда наказан за няколко дни във форума ще кажа че клебетрончо е недорасъл сопол който се висне от носа на клошар.На инфото пише, че е на 35 години,а така е влезнал в филма "булфлийт", че бие дори и малките деца който се имат за "владетели на ГАЛАКТИКАТА". Моят съвет към клоботрон е да си купи един комплект детска кофичка и лопатка и да се зарови в най-близката детска градинка. Просто не мога да проумея 35 годишен човек да ми праща лични съобщение след като ми е бутнал сонда,че това била 845 сонда която е бутнал от началото на играта!!!!И накрая някой пич му поства две мизерни битки и му благодари даже!!!
м-р самз или си се сдухал колкото твоя човек клоботрон или често гледаш детски филмчета от сорта "звездни рейнджари"
И като заклучение бих казал, че булфлийт е страхотна игра щом докарва 35 годиншни хора така да се вманиачът в нея, че да станат за смях!!!!
Hitrusha : 1 ден читателки статус, заради обида на потребител.
Последна промяна от LuSs на съб мар 01, 2008 9:02 pm, променено общо 1 път.
Не знам какво ти е писал и честно казано не ми и пука, но за мен такива неща не е писал, защо ли?!Еми защото не се заяждам с него и затова и той не се заяжда с мен!Сигурен съм, че каквито и проблеми да имате са по твоя вина, мнението ти за него "сопол" беше достатъчно за да те определя като жалък пубер, защото ДОРИ НЕ ПОЗНАВАШ ЧОВЕКА!Даже и да е на 35, к'фо от т'фа?!Ако бях на 6 и се мислех за "господар на галактиката" и имах ресурс колкото не си виждал на 1 място, това щеше ли да те спре да ме атакуваш?!НЕ МИСЛЯ ТАКА!
!!!ТУК СЕ КОМЕНТИРАТ БИТКИТЕ, А НЕ ХАРАКТЕРИТЕ НА ИГРАЧИТЕ!!!
!!!ТУК СЕ КОМЕНТИРАТ БИТКИТЕ, А НЕ ХАРАКТЕРИТЕ НА ИГРАЧИТЕ!!!
- hubavelka
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
- Контакти:
Битките няма да ги коментирам;)
Само до попитам хората които са си писали лични със kl0b0tr0n. Не мислите ли че това е Митьо Пищова... същия стил, същата възвишена мисъл и много си пада по статистиката;)
Hitrusha : 1 ден читателски статус. Спам.
Само до попитам хората които са си писали лични със kl0b0tr0n. Не мислите ли че това е Митьо Пищова... същия стил, същата възвишена мисъл и много си пада по статистиката;)
Hitrusha : 1 ден читателски статус. Спам.
Последна промяна от hubavelka на съб мар 01, 2008 9:06 pm, променено общо 1 път.
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
- Контакти:
Хаха,колосална битка!!!Трябвало авторът да я нарече "Битката на титаните"!!!
Иначе въпросния Клоботрон няма да го коментирам,защото не го познавам(дори и хабер по ЛС не ми е пращал!)
Но честно казано аз ако бях на тея точки и с такава флота,никога нямаше да си постна битка тука във форума,щото щеше да ме е срам. Че аз дето съм с 2000 точки по-назад от него съм с доста по-силна флота на добро ниво и стаблни проценти атака и защита...Наистина човека има мижава флота
,чудя се тея точки от какво ги е дигнал,да не би да е вдигал нива на автоматичната пералня у тях или да е вдигал проценти атака на въздушната си пушка?
(малко майтап не е излишен никога и на никой
)
Успех на всички в играта и повече качествени битки да имате!!!
Иначе въпросния Клоботрон няма да го коментирам,защото не го познавам(дори и хабер по ЛС не ми е пращал!)
Но честно казано аз ако бях на тея точки и с такава флота,никога нямаше да си постна битка тука във форума,щото щеше да ме е срам. Че аз дето съм с 2000 точки по-назад от него съм с доста по-силна флота на добро ниво и стаблни проценти атака и защита...Наистина човека има мижава флота
Успех на всички в играта и повече качествени битки да имате!!!
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
- kotara4ko
- Редник (Private)
- Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
- Контакти:
В момента в инфото му пише, че е на 31LuSs написа:Цитат(LuSs @ Feb 29 2008, 02:42 AM) клебетрончо е недорасъл сопол който се висне от носа на клошар.На инфото пише, че е на 35 години,а така е влезнал в филма "булфлийт", че бие дори и малките деца който се имат за "владетели на ГАЛАКТИКАТА".
А сега по битката: По голема смехория нема
Аз пък не схващам защо мислиш, че на 30к точки трябва да си със 550 кръста.LuSs написа:Цитат(LuSs @ Feb 29 2008, 02:42 AM) За шпионажа че е 12, и аз на 30к бях 12 спай обаче 550 кръста грубо ги имах!!!
Последна промяна от kotara4ko на пет фев 29, 2008 9:55 am, променено общо 1 път.
От третия път може и да ме заболи
бе всички изписале тук ... не знам колко точки е бил kl0b0tr0n по време на битката, ама ми е интересно дали вие знаете колко мн. проучвания и т.н. са нужни за бомберите ? Това като първо. Като второ има доста сладурски проценти за флотата си т.е. има и проучвания бая. За да атакуваш с бомби и все пак да не си като с керван от камили ти трябват доста, не трябват ти МНОГО скорости, за което отиват страшно много ресурс. Много е лесно да напрвиш 300кръста в началото и да се правиш на велик, нито скорости ти трябват нито нищо, ти пак си си бърз. Ако е дигнал и спайа малко в повече и пуснал някоя миничка ... ми то се събират. Да флотата му е малко, защото е на бомбери, на кръстаци щеше да е доста повече. Така, че стига сте злобеели, ако сте толкова добри и с големи флоти, не се крие ... литвате и го занулявате. Аман от зануляващи във форума.
П.П. само да добавя, че с kl0b0tr0n съм нямал никакъв контакт нито на ЛС нито другаде. И също така сме във война със §4M4ЭJЕ‚™®©.
П.П. само да добавя, че с kl0b0tr0n съм нямал никакъв контакт нито на ЛС нито другаде. И също така сме във война със §4M4ЭJЕ‚™®©.
Последна промяна от VaCaTa на пет фев 29, 2008 9:55 am, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
@Ваца,не човек,пасем трева (в частност аз),скорости не знаем какво е,шионажът ни е непонятен термин,а за бомбардировачите...VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Feb 29 2008, 10:55 AM) бе всички изписале тук ... не знам колко точки е бил kl0b0tr0n по време на битката, ама ми е интересно дали вие знаете колко мн. проучвания и т.н. са нужни за бомберите ? Това като първо. Като второ има доста сладурски проценти за флотата си т.е. има и проучвания бая. За да атакуваш с бомби и все пак да не си като с керван от камили ти трябват доста, не трябват ти МНОГО скорости, за което отиват страшно много ресурс. Много е лесно да напрвиш 300кръста в началото и да се правиш на велик, нито скорости ти трябват нито нищо, ти пак си си бърз. Ако е дигнал и спайа малко в повече и пуснал някоя миничка ... ми то се събират. Да флотата му е малко, защото е на бомбери, на кръстаци щеше да е доста повече. Така, че стига сте злобеели, ако сте толкова добри и с големи флоти, не се крие ... литвате и го занулявате. Аман от зануляващи във форума.
не отглеждаме такива животни!
А ти като не си наясно защо коментираш ? М?
Hitrusha : 1 ден читателски статус. Провокиране на потребител.
Последна промяна от Skullcollector` на съб мар 01, 2008 9:08 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]