Бейбит0 к0л0низира д0 мен и зап0чнаха п0ст0янни атаки към мен - на всеки 5 мин. неактивн0ст 0т м0я страна .... н0 все му се изплъзвах. Т0ва пр0дължи няк0лк0 дни, д0кат0 бейбит0 не реши да к0л0низира д0 Mr_Hapk0Tuk и да премести п0-г0лямата част 0т фл0та си там. Т0й ми пред0стави д0клад 0т шпи0ниране и разбрах къде се е преместил... преди 2 вечери реших да се пр0бвам, рефрешите му не бяха стабилни, а и сървъра п0ст0янн0 падаше ...
... литнах, пратих рецките и зачаках ! След 30 мин. чакане се видя резултата ...
Само за информация...
ако не ме лъже паметта,имаше една буквичка в българската азбука ...
една кръгла такава ...
НЕ,не е "0"
а е "о"...
Няма да е лошо да я научите
Hitrusha : А ти като си толкова умен, защо не употребяваш правилно препинателните знаци и не оставяш нужния интервал след тях ?
Последна промяна от Skullcollector` на съб мар 01, 2008 9:19 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Айде пак заяждане ... т'ва е м0я стил на писане... нека к0ментираме битката, а не т'ва как пиша ... мисля, че е излишн0 да сп0рим пак за глуп0сти, а и не е т'ва темата, къдет0 да г0 правим ...
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
SiDjiM написа:Цитат(SiDjiM @ Feb 28 2008, 09:18 PM) Айде пак заяждане ... т'ва е м0я стил на писане... нека к0ментираме битката, а не т'ва как пиша ... мисля, че е излишн0 да сп0рим пак за глуп0сти, а и не е т'ва темата, къдет0 да г0 правим ...
Първо:не е заяждане,а нещо като съвет или по-скоро градивна критика.
Второ:прочети ми първите 2 реда от предния пост,вмъкнах "заяждането",защото е безсмислено да пишеш с различен шрифт и вместо "о" да използваш "0"
Трето:с този стил на писане започваш да наподобяваш някои хора,които са си го "патентовали" в този форум,т.е. по-добре не прихващай от тяхната "уникалност"
ПОВТАРЯМ:
Много добра битка,успял е да се възползва от невниманието на защитника!Браво !
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Ем човека така е решил да пише, така явно му е и удобно. И аз пиша понякога на Ъ или вместо КВО-кФо, просто са ми свикнали пръстите. Едва ли е толкова важно.
ПП:По темата-мисля, че най-добрата битка досега. Браво на вече бившия ми съсед (от рунд 2)
SiDjiM написа:QUOTE(SiDjiM @ Feb 28 2008, 09:45 PM) ...за най-д0бра битка - незнам. Д0ста 0т битките не са п0ствани в ф0рума... н0 наистина е страшн0 меле! Аз му се изкефих на "Чистителя" мн0г0 !
П0здрави и за защитника, д0ста фл0т имаше ...
Ся е момента сеазар да се включи с репликата "ламер такъв'' (бъзик)
Браво хуваба битка си направил