.........

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:09 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

Пиши бе. Ние сме тук и четем ;)
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

expendable написа:QUOTE(expendable @ Jan 25 2008, 07:00 AM) искате ли да пиша още????? че нещо ме сърбят ръцете?
Щом те сърбят ръцете пиши-ние ще четем с удоволствие :)
[url=http://userbarz.com/][/url]
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:09 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

Поклон ! Много е добро, баце ! Въпреки че е и тъжно като се сетиш верно за всичките тия мишки по панелките, дето обитават свойте душегубки и единственото им развлечение в живота е да крадат по някой друг момент от живота на по-младите и да го изживяват като свой. Аз лично понякога ги и съжалявам тия хорица, някога и те са били като нас и са псували техните баби и дядовци ама времето и живота не прощават. Те се опитват да съизживяват някакви емоции като крадат колкото могат от чуждите изживявания, но това си е още по-голяма агония, да живееш от подеяния и просия - кокошкарска работа...
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
CRACK_rules
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 25, 2007 11:02 am
Контакти:

Мнение от CRACK_rules »

Тва последното наистина си беше почти като класика...
Предишните не ми нарпавиха голямо впечатление но тва ме хвърли в тъч :a013: :a013: :a013:
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:08 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
CRACK_rules
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 25, 2007 11:02 am
Контакти:

Мнение от CRACK_rules »

Тва ме хвърли в тъч
БРАВО :bravo:
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

баце ти се дипломира и почна пак да ни радваш с класна литература... както винаги квалитетно изпълнение. що не пробваш да издадеш нещо... може да имаш успех, не бих се учудил
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
paknovnick6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 13, 2007 6:47 pm
Контакти:

Мнение от paknovnick6efe! »

На лс вече спамих колко МНОГО ги бива есетата. Всеки си има раздвоението, в смисъла на в един момент сме по-добри, а при подобни обстоятелства в друг момент - по-зли. Не, не съм шизофреничка, макар че знае ли човек, мога да пиша почти еднакво грозно и с двете ръце :D Иначе за простотията много добре си се изказал. Все пак малко човек остава с впечатлението, че си сексист (почесва се :D ) В интерес на истината има повече мъже в потентна възраст, отколкото жени, бтв. Чела съм го на хиляди места, така е, има отделни райони, където не е, но мъжката популация на планетата (в потентна възраст, подчертавам) е по-голяма. Значително. За сметка на това средната продължителност на живота на жените е по-голяма, но все пак да говорим за потентност. Повече сте, така че бисексуалността никак не е нормална, освен ако не приемем за начало душата, съставена от ин и ян, навлизайки в абстрактни и неопределени среди. Има го и момента, че сега е модерно да си би. Но, карай, да живеят лезбийките :lol: Иначе гейовете не са гадове, принципно. ВСИЧКИ, които позират и парадират с това, което са, ме дразнят. Гейове, емота, чалгари и прочее... сган :c022: базик де. Иначе като видя как се промиват мозъците, особено на жените, ми иде да ВИЯ! Просто има толкова мн тъпи путки, дето наистина обръщат и другата буза, че... РРРРРРРРР! Но като цяло не сме такива. Има някои, които са прекалено мъжкарани и са загубили женското си излъчване, а има и курви, които нямат никакво излъчване, освен това на ходещи дупки. Но има ме и мен :lol: Не, базика на страна, но аз например мога да се депресирам най-апатично, докато някое момче по-високо, широко и УЖ силно от мене (за тегло да не говорим, тежа 42 кг все пак...) не ме напсува. Тогава ще стана, ше го размажа и пак ще седна да се депресирам най-апатично, чудейки се за какво е всичко това. (Случвало се е...) Едни историйки мога да разказвам на ЛТ, да ви забавлявам дни наред. Не е в това въпрос. Човек остава с грешно впечатление от думите 'Това все още е мъжки свят, слава на Один'. Тъй де, ама мъжете могат да са най-арогантните, гадни копелета. И когато са, редовно ги смазвам, УЖ на техен терен - т.е. с грубата сила. Street Fighter 4 life.
P.S. Може да си постна малко от моите леко-ботев-style стихчета някой път, като отговор на темата. Много е добра.
P.P.S. И музичката е много добра, бравус :bravo:
Ей, пак щях да забравя, P.P.P.S. принципно във вярата няма нищо лошо, но стуктурираната религия е ГАДОСТ! Вижте християнството и другите РЕЛИГИИ (трябва да се подчертае) - уж айде да бъдем добрички е посланието, а се измисля инквизицията (нарочно с малко и), изтребват се африканците, индианците и кво ли не още, включително другите християни. Изобщо РЕЛИГИЯ съкс вери хард.
P.P.P.P.S. Много добри цитати си подбрал и идеята им е добра и прочее, но за Вазов не съм съгласна, че е такъв пич, какъвто го изкара, за повече инфо всички - ЛС, пояснявам.
Последна промяна от paknovnick6efe! на пет мар 07, 2008 4:03 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#483D8B]I found it hard, it's hard to find
Oh well, whatever, nevermind
Hello, hello, hello, how low? (x3)
Nirvana - Smells Like Teen Spirit [album: 'Nevermind'] [/color][/i]
S.P.A.M. is Special Prepared Army of Musicians 4 peace!
[url=http://www.taintedink.com]http://www.taintedink.com[/url] - \/\3B\*/-\"\"E\-\[]
[url=http://www.taintedink.com/shinobu.html]http://www.taintedink.com/shinobu.html[/url] - A3!
Sometimes i wonder if what i'm doin makes any sense.I guess it doesn't...
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”