Тази проста и толкова велика игра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

DeadHunter написа:Цитат(DeadHunter @ Feb 27 2008, 10:48 PM) :dizzy: как ще е забрава мале срамота :( Много ме кефише Noob Saib Bot пф забрависъл как се пише.
xyaxyayxyaxyyXYAXYyxyXYayxyyaxy
Така,както си го написал все едно,хем е нууб,хем е бот(желязна комбинация :) )
В интерес на истината не се сещам кой беше нуубсайбот(и аз не се сещам как се пишеше :Д ),
ама много добри бяха:Скорпион,Суб-зеро,Сайракс(аааааааа сетих се кой беше нуубсайбот-червения Сайракс :) ),Джакс,Лиу-Кенг,Соня,Полицая(не помня как се казваше),Таня,Горо и много,много други :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Роджи, ето ще ходите на Чепеларе. Ахаха отбора от момичета на Булфлийт е отказал участие на турнира. Следователно вие отивате на наше място :)
Смях в залата. Излиза, че аз съм ги юркала да отида на Чепеларе, въпреки че мога да отида с всеки един отбор, който се е записал до момента.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Все нови игрички споменавате. А колко от вас са циклили на "Ацтека" седмици наред? Това се играеше с цялата клавиатура. Седиш, цъкаш и гледаш на листа пред теб кое копче какво беше. Или на "Конан" и "Каратека"? Когат тия игрици се циклеха, Правец 8М беше яката работа. На дискетите се режеше ушенце от другата страна и се записваха от двете страни... А за Правец 16 се разправяха легенди каква машина е...

Имаше и една друга игрица с една подводница, ама вече и забравих името :( Пуцаха се октоподи и други гадове...
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@каос, тия игри са от времето, когато болшинството от регистрираните тук сме били в любовния поглед на тати :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

хахаха
Каос,аз имах Правец16... :a013:
първия ми компютър(ако може да се нарече)
имах точно една дискета :)
и след 3 дни го счупих :)
Дискетата си беше зарибявка,НО майка не ми обясни добре как се спира(освен номера с кабела) и аз натиснах едно бяло кръгло копче отстрани,вместо това за он/офф и ...
повреди му се флопито :c022:
Голяма драма беше тогава,защото не бях я превъртил :(
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Feb 27 2008, 11:09 PM) (аааааааа сетих се кой беше нуубсайбот-червения Сайракс :) )
много си далеч от истината :)

Hitrusha написа:QUOTE(Hitrusha @ Feb 28 2008, 01:02 AM) Роджи, ето ще ходите на Чепеларе. Ахаха отбора от момичета на Булфлийт е отказал участие на турнира. Следователно вие отивате на наше място :)
Смях в залата. Излиза, че аз съм ги юркала да отида на Чепеларе, въпреки че мога да отида с всеки един отбор, който се е записал до момента.
мога ли да те помоля, след като вече не си от отбора, да спреш със заядливите изказвания ??? Ще бъде от голяма полза, благодаря.
Последна промяна от VaCaTa на чет фев 28, 2008 9:54 am, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
FEAROTH
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
Контакти:

Мнение от FEAROTH »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Feb 28 2008, 11:52 AM) много си далеч от истината :)
мога ли да те помоля, след като вече не си от отбора, да спреш със заядливите изказвания ??? Ще бъде от голяма полза, благодаря.
Темата май не е за чепеларе и футболния ни отбор като цяло ! Стига с оффтопика

@ Скорпи, Wolfenstein още се играе !!!! Не вярвам на очите си ! Има сървъри и реални хора в тях :) !

[b]White Pride World Wide[/b]
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Feb 28 2008, 12:09 AM) xyaxyayxyaxyyXYAXYyxyXYayxyyaxy
Така,както си го написал все едно,хем е нууб,хем е бот(желязна комбинация :) )
В интерес на истината не се сещам кой беше нуубсайбот(и аз не се сещам как се пишеше :Д ),
ама много добри бяха:Скорпион,Суб-зеро,Сайракс(аааааааа сетих се кой беше нуубсайбот-червения Сайракс :) ),Джакс,Лиу-Кенг,Соня,Полицая(не помня как се казваше),Таня,Горо и много,много други :)

Червения Сайракс не се ли казва Сектор? Нууб Сайбот е истинския Съб-зиро, който е бил убит от Лу-кенг, май. И е един черен с коса(тва е оръжието му).
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Убит от Лю Кенг е Скорпиън,който се връща с нови сили... Съб Зиро е просто произлезнал от тайно общество на нинджи.. Ако не ме лъже паметта Нубсайбот беше проклет от някой си и съживен по погрешка...Сайракс вече ми се губи кой е( Ех Мортал,Мортал...не съм те играл от 7-8 години вече...)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

Скорпиън е убил Нууб Сайбот, който е оригиналният Съб-зеро. Поне така пише в уикипедия. А ето как изглежда Нууб Сайбот, за тези, които не го помнят:

PS: Намерих и това за Нууб:
Noob Saibot
Noob Saibot се появява от най-тъмните региони на реалността - регионите познати още като Netherealm. Той принадлежи към група, наричана "Братя на сянката". Тази група почита мистериозно загинал Висш бог. Мисията му е да вземе участие в битката между царствата и да шпионира, за да докладва на своите лидери.
Последна промяна от Mega на чет фев 28, 2008 12:56 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”