Тази проста и толкова велика игра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Maat написа:Цитат(Maat @ Feb 27 2008, 08:19 PM) Дишам ацетон :D
Шегата на страна, сериозно на `времето` и при мен беше същата история с мариото и танковете хаха :)
Кажи бъговете... :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Олелееее танкове...
Наскоро мислехме да изнамериме с най-добрия ми приятел едно нинтендо да разцъкаме малко танкчетата...УЖАссссс
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

леле ако тръгна да ви разправям ...
не е ли то да чакате 3 месеца,за да чуете блажена фраза от родителите си :
"Ние ще пътуваме и няма да ни има тази вечер,връщаме се утре" йeeeeeeeeeeeeс
"...и ще те гледа батко ти..." йeeeeeeeeeeeeeeес
та въпросния батко(братовчед ми) идваше и макар и тогава на 18-19 години ...
играехме ЦЯЛА НОЩ танкчетата :)

Между другото имаше една друга игра ...
там трябва да биеш разни "жаби" им казвахме ние,ама те са некви космически същества ...
забравих как се казва ;(
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Galaxian?
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 27 2008, 03:46 PM) А детство...с майка ми се биехме за това, кой да играе... :) Страшна краста беше, ако сега имах едно нинтендо(ама не новичко, а стара телевизионна игра) щях да разцъквам доволно :)

хъхъ.. На ''Илиенци има бре'', преди месец си купих и сега се кефя :lol:
От третия път може и да ме заболи
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Maat написа:Цитат(Maat @ Feb 27 2008, 08:19 PM) Дишам ацетон :D
Шегата на страна, сериозно на `времето` и при мен беше същата история с мариото и танковете хаха :)
Роялеее, га се играеха танковете и Марио .... ти требе да си бил еротични мисли само....
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Zap написа:Цитат(Zap @ Feb 27 2008, 08:42 PM) Galaxian?
Именно :)
ех младини,младини ...

@скорпи-по-скоро блян в очите на баща си :lol:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Feb 27 2008, 08:50 PM) Роялеее, га се играеха танковете и Марио .... ти требе да си бил еротични мисли само....
Пфахаха... по някога нещата не са така както изглеждат :D
То всъщност бях на 4-5 някъде, когато баща ми беше командирован във Велико Търново и купи една от тея игрици, а след година (предучилищна възраст) цялата махала беше луднала и се разменяха едни дискети, едно нещо а-у.После отшумя де :D
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

ееехееей марио и танкчета и бомбърмен с баща ми се смазвахме :) спомени спомени спомени .... спомням си че един път не беше отишъл на работа за да играем, или пък че ме вдигаше от играта карайки ми се че стоя много време и той сяда и не става по 8 часа :) :lol:
Победата Ще Бъде Наша
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

duinox написа:Цитат(duinox @ Feb 27 2008, 08:58 PM) ееехееей марио и танкчета и бомбърмен с баща ми се смазвахме :) спомени спомени спомени .... спомням си че един път не беше отишъл на работа за да играем, или пък че ме вдигаше от играта карайки ми се че стоя много време и той сяда и не става по 8 часа :) :lol:
До болка познато ... БУКВАЛНО ...
Бомберман-също класика ...

к'ви други имаше,че съм ги забравил ? :(

Отговори

Върни се в “Off Topic”