Тема за учението

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Прав си.Но в крайна сметка на който му се работи работи и изкарва добре,на който не се задоволява с насъщния.Ако искаш да забогатееш трябва да работиш здраво,но не винаги ученото в училище ти гарантира успех.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

айдеее оспамихте темата :) някой днеска нещо научи ли за 4-ти?
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Feb 27 2008, 05:20 PM) Прав си.Но в крайна сметка на който му се работи работи и изкарва добре,на който не се задоволява с насъщния.Ако искаш да забогатееш трябва да работиш здраво,но не винаги ученото в училище ти гарантира успех.
Ако работиш здраво - имаш успех. Ако учиш здраво - имаш успех. Е, със седене у вас, нема Господ да те потърси на мобилния, че ти намерил работа...
Какво се опитваш да кажеш сега? Каквото имаш предвид за ученето, същото важи и за бачкането. Само че с ученето имаш МНОГО повече възможности, както и самата възможност да бачкаш за МНОГО повече. Предполагам, чувал си, виждал си евреи..., за някои мога да ти кажа, че всеки вид работник, колкото и скъпоплатен да му е поста, само може си мечтае така...

Най-хубаво е първо да учиш много, после да бачкаш много... пък после ще го мислиш. Нека ти е зле после ;) . А когато се стараеш - успех има. Що мислиш не всеки е супер реализиран в живота? Щот не се е старал достатъчно или не е и искал. Така че, не е вярно това, че нямало гаранции... макар че си опира и до човека ;) .
Последна промяна от LoaD на ср фев 27, 2008 4:43 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Хубава темичка се заформи :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

kaos написа:Цитат(kaos @ Feb 27 2008, 03:10 PM) Само така! За какво ви е да учите? Нали можете да си пишете името що-годе без грешки - друго не ви трябва. Апропо, набирам общаци за нов строеж. Работата е увлекателна, ненапрягаща мозъка - демек няма да ви боли глава и няма опасност да забравите да дишате - и прилично платена. Гледам, че сте подходящи за това занятие, та реших да ви дам шанс в живота. Пък някой ден може и до зидаро-мазачи да се издигнете...
Въпрос ... ще има ли и лаптоп ... тези акаунти трябва да се проверяват нали :)
Последна промяна от Stankata на ср фев 27, 2008 7:05 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Ще има. Модел РК-1М.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Аз вдигам ръка, изчаквам да ме посочат и задавам въпроса си?

Колко от вас работят това което са учили? Никой не може да ти налее на сила знания... Всичко което се учи във ВУЗ-овете /хайде почти всичко/ е морално остаряло. Наученото там е една добра основа, а това дали ще съумееш да го използваш си зависи само от теб! Да не забравяме и социалните контакти;)
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

Училището ти предоставя бъдеще за едно спредно ниво.Това му е сигурното.Учиш,за да се снабдиш със средно платена работа.Ако не учиш се лишаваш от тази възможност.Къде ще те отведе живота и късмета в него е просто съдба.Но има някои неща,на които не могат да те научат в училище.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

blademaster_rado написа:QUOTE(blademaster_rado @ Feb 27 2008, 10:18 PM) Училището ти предоставя бъдеще за едно спредно ниво.Това му е сигурното.Учиш,за да се снабдиш със средно платена работа.Ако не учиш се лишаваш от тази възможност.Къде ще те отведе живота и късмета в него е просто съдба.Но има някои неща,на които не могат да те научат в училище.
Ако си от хората, които тръгват на там на където ги отвее живота, то е достатъчно да завършиш задължителното си образование до 10ти клас и да тръгнеш да дириш попътния вятър.Всеки си знае възможностите и целите.В днешно време всичко е така развито, че може да си намериш работа от всякакъв сорт.Грешни са митовете, че няма работа.Просто хората си търсят изгодната за тях такава.Училището не дава до такава степен житейски опит, ако търсиш това е достатъчно да нарамиш дисагите и да потеглиш по своя път, да те очука живота, пък ако успееш - добре, ако ли не - моите съболезнования.Вървейки из улиците, очите ми мерват всякакви хора търсещи насъщния.Качени по скелета строители, влачещи се по улиците типове `Титан-Бургас` за запознатите, шляещи се из кафетата сервитьори, сервитьорки, седящи прави продавачи, кондуктори и пр.За всички тези `професии` не се иска кой знае колко акъл и образование.Но аз все пак се надявам, че никой от вас не би искал да е един от гореспоменатите.За юристи, счетоводители, банкери и пр. нещата не стоят съвсем така.Там `тапията`, която се иска е съвсем различна и веществото, което кара да тежи това нещо между раменете се иска да не е силно ограничено и плоско.Всеки сам си знае възможностите, аз предпочитам да се опитам в необятния свят на училището, колкото и да не ми харесва като цяло.Алтернативата да нося кофи с вар, и да ме облъчва електрожена цял живот не е за мен.Както споменахте по-горе - за всеки влак си има пътници...
... но животът е път, а ние сме само гореспоменатите.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

Maat написа:QUOTE(Maat @ Feb 27 2008, 11:27 PM) за всеки влак си има пътници...
... но животът е път, а ние сме само гореспоменатите.
Мисля,че с това темата се изчерпва и е един добър завършек.
Отговори

Върни се в “Off Topic”