Тази проста и толкова велика игра
- Hitrusha
- Майор (Major)
- Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
- Контакти:
Не се занимавай с игри, ами се точи за Чепеларе 
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Дали ще ходим зависи от вас 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Falllen аз с леля ми прекарвах пред мариото безкрайни часове :> Ех врена,времена... колко джойстика съм бахтисал и колко адаптора стопил... Сега съм сигурен,че ако бия път до Видин да си взема нинтендото и викна леля ми пак ще зацилиме ужасно на мариото,но вече с мнооооого бира...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- Maligos
- Редник (Private)
- Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
- Контакти:
Дам В онези времена Мариото мачкашеZap написа:Цитат(Zap @ Feb 27 2008, 07:56 PM) Falllen аз с леля ми прекарвах пред мариото безкрайни часове :> Ех врена,времена... колко джойстика съм бахтисал и колко адаптора стопил... Сега съм сигурен,че ако бия път до Видин да си взема нинтендото и викна леля ми пак ще зацилиме ужасно на мариото,но вече с мнооооого бира...
Нека запазим 20 секунди мълчание за падналите адаптори в неравния бой с циклещите лапета
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
20 seconds later ...Maligos написа:Цитат(Maligos @ Feb 27 2008, 08:02 PM) Дам В онези времена Мариото мачкаше![]()
Нека запазим 20 секунди мълчание за падналите адаптори в неравния бой с циклещите лапета![]()
Марио-олуейс ин май харт
Ама не споменахте за танковете...
чудовищна игра
Ако нинтендото не беше заминало и сега бих седнал да поцъкам
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ше ме накарате да си намеря нинтендото, пе*ерасиииииииииииии
Танкчетата....ех, танкчетата 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- Maligos
- Редник (Private)
- Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
- Контакти:
ЛЕЛЕ пък на танковете с фр-тата какво правехмеSkullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Feb 27 2008, 08:07 PM) 20 seconds later ...
Марио-олуейс ин май харт
Ама не споменахте за танковете...
чудовищна игра
Ако нинтендото не беше заминало и сега бих седнал да поцъкам![]()
Дишам ацетон :DMaligos написа:QUOTE(Maligos @ Feb 27 2008, 08:17 PM) леле кво пиеш че си верваш?!?!![]()
![]()
JOKE
Шегата на страна, сериозно на `времето` и при мен беше същата история с мариото и танковете хаха
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските