Тема за учението

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Какво за теб ?
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
FACE_OFF

Мнение от FACE_OFF »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 27 2008, 04:21 PM) Това е достатъчно мерило :)
Знаеш как се мери - премери ме ;)
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Сори, ама аз не предлагам свободни работни места. Обърни се към Каос :)
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
FACE_OFF

Мнение от FACE_OFF »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 27 2008, 04:27 PM) Сори, ама аз не предлагам свободни работни места. Обърни се към Каос :)
Хъхъ - вече писах - само да не ме иска под масата ;)
За багерист - ставам :)
Опа - бЪгерист имах в предвид :c022:
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

kaos написа:QUOTE(kaos @ Feb 27 2008, 03:10 PM) Само така! За какво ви е да учите? Нали можете да си пишете името що-годе без грешки - друго не ви трябва. Апропо, набирам общаци за нов строеж. Работата е увлекателна, ненапрягаща мозъка - демек няма да ви боли глава и няма опасност да забравите да дишате - и прилично платена. Гледам, че сте подходящи за това занятие, та реших да ви дам шанс в живота. Пък някой ден може и до зидаро-мазачи да се издигнете...
И защо да учим ? Каква е целта ? Гледам във вестника обява.Търсим медицинска сестра -200лв.Търсим заварчик-1200лв.Е ? Тая медицинската сестра май цял живот да работи няма да си избие парите за образование.Сички станаха интелектуалци и хора на мозъчния труд,а останаха малко трудови работници :c022:
Последна промяна от blademaster_rado на ср фев 27, 2008 3:40 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Някой да те кара да ставаш медицинска сестра ?
Имам едно приятелче дето бачка в Кока Кола, програмистче е. Взима си 3к заплата и по цял ден е в ИРС.

Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Feb 27 2008, 04:40 PM) И защо да учим ? Каква е целта ? Гледам във вестника обява.Търсим медицинска сестра -200лв.Търсим заварчик-1200лв.Е ? Тая медицинската сестра май цял живот да работи няма да си избие парите за образование.Сички станаха интелектуалци и хора на мозъчния труд,а останаха малко трудови работници :c022:
Не те знам на колко си години и къде въобще живeeш (може би в някоя игра ...).Нямам нищо против теб,НО ЗНАЕШ ЛИ КАКЪВ ТРУД ПОЛАГАТ СПЕЦИАЛНО ЗАВАРЧИЦИТЕ ?!
Знаеш ли какво е да заваряш 12 часа с 20 мин. почивка ?
Знаеш ли какво е да си уморен до смърт и да не можеш да заспиш,защото си осветен от заварките и имаш адско главоболие ?
Знаеш ли какво e да ти падне стружка в обувката или на ръката и да не можеш да си намериш място от болка ?
Като научиш поне половината от отговорите,тогава пиши кое как е в живота ;)

Апропо:Естествено не съм бил заварчик,но съм помагал на баща ми,който беше преди години ...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Не казвам,че да си заварчик е лесно.Не казвам че има приятна работа,иначе нямаше да е работа.Дадох го просто като пример.Но за заварчик не се изискват интелектуални умения.Има си тънкости като всяка професия,но не е като да зубиш 5 години теория на вятъра и накрая да носиш кафето на тоя над теб за 200 лв.Или греша ?
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Радо, много повърхностно гледаш. Прекалено даже... ако си 3-ти клас - ОК, ама иначе... ;)

Пък и с ученето е същата работата. Малко учене - малка заплата. Или много ще учиш, или много ще бачкаш. Или - малка заплата.

Ти тоя пример, дето го даваш, къде му е базата за сравнение изобщо? По същата логика аз мога да ти сравнявам - некой хамалин, дето му дават 50 лв кеш за труда, до некой нотариус, дет' не може си преброи парите. А де, виждаш ли колко е по-добре да си учил, а? :}

Или трябва да си учил много, или да си тарикат. Трети вариант за бързо богатеене нема. Ако беше толкоз лесно, всички щяхме това да правим, ... не смяташ ли ;)
Последна промяна от LoaD на ср фев 27, 2008 4:18 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Радо,или си малък,за да го проумeeш,или просто си от клуба "главата ми пречи" ;)
Пример:
Лятото един приятел ме навиваше да ставам като него общак на строеж...
викам "айде нема нужда"
Аз си бях администратор в хотел...
той получаваше 3-4 пъти повече от моята ОФИЦИАЛНА заплата-ФАКТ !
НО има и други начини за изкарване на пари ако си на подходящото място ;)
Бакшиши,"чупки" в сметките на туристите и т.н. ...
И накрая знаеш ли какво стана като и двамата се видяхме и сравнихме спестените пари ?
Оказа се,че той има 200лв. повече от мен за същия период от време.
Ама аз си ходех през ден-два да си пека четирибуквието на плажа,когато не бях нощна смяна на дискотека,кеф ми е оставам за вечерта в хотела,кеф ми е ходя хапвам в ресторанта,кеф ми е изпия 1-2-3-5 джина на бара... да продължавам ли ???????
Айде нема нужда да се изказваш като не си наясно
Нека ми е зле после,че той вземал заплата за 1 седмица,колкото аз взимам за 1 месец...
Последна промяна от Skullcollector` на ср фев 27, 2008 4:19 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”