Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Да ви питам.Имаше 1 игра незнам да ли се сещате за нея.Не е много известна. Манията СУПЕР МАРИО.Едва ли има човек,който не е цъкал или чувал за нея.Искам да ви питам намира ли ви се тази игра или от каде мога да я сваля.Ама оная версия точно като на телевизионната игра .Не ми трябват някакви си глупави съвременни изгъзоци.Искам си нея,но за компютър тъй като старата ми телевизионна маика ми я хвърли от терасата (НЕ БЯХ АЗ ВИНОВЕМ ! Бащата разцъкваше доктор марио след работа и майка се ядоса) ПРИМЕР
Бива си го нали ?
Ех спомени спомени колко джойстика отидаха само по тоя марио докото е преверта детството ми мина пред терминатор сегата и тн .... Велика игричка беше и ще си остане
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
А детство...с майка ми се биехме за това, кой да играе... Страшна краста беше, ако сега имах едно нинтендо(ама не новичко, а стара телевизионна игра) щях да разцъквам доволно
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]