Тази проста и толкова велика игра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Да ви питам.Имаше 1 игра незнам да ли се сещате за нея.Не е много известна. :lol: Манията СУПЕР МАРИО.Едва ли има човек,който не е цъкал или чувал за нея.Искам да ви питам намира ли ви се тази игра или от каде мога да я сваля.Ама оная версия точно като на телевизионната игра :p042: .Не ми трябват някакви си глупави съвременни изгъзоци.Искам си нея,но за компютър тъй като старата ми телевизионна маика ми я хвърли от терасата (НЕ БЯХ АЗ ВИНОВЕМ ! Бащата разцъкваше доктор марио след работа и майка се ядоса)
ПРИМЕР
Бива си го нали ? :c022:
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

Марио рулира.

http://youtube.com/watch?v=Jxb_YW-JUVM

А ето ти и играта, в този торент я има, същата от конзолата-играе се с емулатор, също включен в торента.
Super Mario Bros Collection
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

Страхотно видео :bravo: .Играта ще я видя след училище сегая пуснах да сваля.

Мерси много :bravo: :bravo:
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

Ех спомени спомени колко джойстика отидаха само по тоя марио :) докото е преверта детството ми мина пред терминатор сегата и тн .... :) Велика игричка беше и ще си остане :)

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Колко съм я играл... баси. :)

П.С Странно как, и моя баща супер си падаше по доктор марио, и само на това играеше :lol:

П.С 2 На мен ми трябват игрите от Mario Adventure. Ако някой знае от каде мога да ги дръпна ще съм му много благодарен :a055:
Последна промяна от kotara4ko на ср фев 27, 2008 8:39 am, променено общо 1 път.
От третия път може и да ме заболи
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

Сега пък ми трябва малко помощ с инсталацията :c022: .Записване на "nintendo -> Mario bros 2) след това emulators ->nintendo.

Нали така ? Има ли значение кои емулатор ще избера ?

ОПРАВИХ СЕ ! само 1 емулатор ми работи
Последна промяна от blademaster_rado на ср фев 27, 2008 1:13 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Както съм писал и в една друга тема:

Това е истината!

Може да се свали от тук :)
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

А детство...с майка ми се биехме за това, кой да играе... :) Страшна краста беше, ако сега имах едно нинтендо(ама не новичко, а стара телевизионна игра) щях да разцъквам доволно :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Майка ти малко те е била :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Трудно взимаше надмощие, знаеш си ме :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”