Домашни любимци

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

УОУ, котката ти се е метнала от 5-ия етаж ???
So we crawl.
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Моята котка преди 6 месеца падна през прозореца. От 6-тия етаж. :) Както си стоеше, един гълъб я бутна :lol: (Баси гълъбите деа :lol: ) МУТАНТИ! Разбира се всичко стана пред очите ми и едва не получих инфаркт. Много го обичам тва животинче. Както и да е, размина се само със счупено краче, но я опрерираха и се оправи. ;)
От третия път може и да ме заболи
Потребителски аватар
dedek
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 12:54 pm
Контакти:

Мнение от dedek »

CooL написа:Цитат(CooL @ Feb 26 2008, 07:45 PM) УОУ, котката ти се е метнала от 5-ия етаж ???
да. даже 2 пъти единия път скочи докато бях у нас и слязох веднага и само беше много стресирана(едвам я изкарах от под една кола) иначе нищо и нямаше а 2рия път като скочи не съм бил в нас и не я намерих... :( а толкова виках... (името и беше "ей" първоначално я кръстих гошо ама след време стана много буйна и като тръгнеше да преави некоя мизерия аз виках "ей" и тя спираше и това почна да става през 5 мин и от там... "ей" :lol: )
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 26 2008, 06:09 PM) И аз мисля да бием първия мач, първия полусезон тъпо го изпуснахме, но сега няма да правим тази грешка.

Куул, Кристин е стара фенка на отбора. Ставала е в 8 за да дойде на мач от 9 :)
И това беше първия ни мач тогава ;) Който ще се повтори в неделя :)

Кога да дойдем с подочистачката... тъй де принцеса Кико ? :)
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Мацко, мача е от 9:00 пак :)

Аз не съм сигурна дали ще стана, но ако кажеш, че ще дойдеш, ще имам причина да стана толкова рано :) Пиши ми на скайпа или ми дрънни една шайба.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Hihih как няма да дойдеш бе Хитраааа, къде без тренера? :p140:
Кой ден е това в 9 часа? Ако е неделя.... :( Ще ми отиде и единствения почивен ден :(
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Kiara написа:QUOTE(Kiara @ Feb 27 2008, 08:50 AM) Hihih как няма да дойдеш бе Хитраааа, къде без тренера? :p140:
Кой ден е това в 9 часа? Ако е неделя.... :( Ще ми отиде и единствения почивен ден :(
уф и ти си назад с инфото ;(
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Kiara написа:QUOTE(Kiara @ Feb 27 2008, 08:50 AM) Hihih как няма да дойдеш бе Хитраааа, къде без тренера? :p140:
не стига че разходка ще си направиш и пак си недоволна,еми нема да те земеме на масата дека мъжете си мезваме естествено :a013: :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Криси, недей да ходиш на тоя мач, че ще се одървят момчетата и ептен на колчета ще заприличат и ще им нанижат 15ка тоз път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Ой, йо, какво станало, хитрата не е ли тренер вече ;(
Отговори

Върни се в “Off Topic”