Тема за учението
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Wan7ed написа:Цитат(Wan7ed @ Feb 26 2008, 07:24 PM) на 4ти май беше има едно парти на което ще ходя и даааа ще е тежко но за щастие иам една празна бележка с печат :D и пишем едно ОВИ и рай за 3-4 дена![]()
ЕДНА ?!
Ти бъзикаш ли сА ??
Аре да не ти правя скрийншот на портфейла (то и не може
Има за черни дни
до края на април съм си ги разположил плътно
А май серенади-меренади ...
След запой у даскала,направо в неговия час
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
- Контакти:
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Контакти:
То не може само училище лаф със съученичките вкъщи булфлеет тренировка.Треябва от време навреме ваканцияCooL написа:QUOTE(CooL @ Feb 26 2008, 07:37 PM) Бати мафията сте пичове, възхищавам ви се на остроумието и опоритостта![]()
Упоритост е с "у" оправи го
Последна промяна от blademaster_rado на вт фев 26, 2008 6:38 pm, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Момчета аз ли да ви давам акъл бе ?
Одъртях вече за такива работи ...
схемата е следната:
Първи вариант:правите си печат и си изкарвате парици
(винаги има клиенти)
намирате приятел с майка(баща) докторче да ви снабдява с неподпечатан мат'рЯл и сте си ок.На даскало ходите само като свършат парите
Втори вариант:Молбици,молбици ...
имам поне 7 пуснати от началото на годината (за по една седмица естествено,все пак не трябва да се хаби напразно хартията
)
Трети вариант:(както правя аз)купувате си бележка за 1 лв. подпечатана с името на личния лекар (много са близки до оригиналните,ама тя класната няма откъде да знае
)Е на миналата седмица заминаха 10лв. ... ПАК
Дори не помня в кой кабинет ми беше личната лекарка ...
от 2 години не съм ходил при нея...
НО все пак,за да не ви подстрекавам към непосещение на тази институция...
Апел:Ходете избирателно
все пак няма да е лошо да завършите
Одъртях вече за такива работи ...
схемата е следната:
Първи вариант:правите си печат и си изкарвате парици
намирате приятел с майка(баща) докторче да ви снабдява с неподпечатан мат'рЯл и сте си ок.На даскало ходите само като свършат парите
Втори вариант:Молбици,молбици ...
имам поне 7 пуснати от началото на годината (за по една седмица естествено,все пак не трябва да се хаби напразно хартията
Трети вариант:(както правя аз)купувате си бележка за 1 лв. подпечатана с името на личния лекар (много са близки до оригиналните,ама тя класната няма откъде да знае
Дори не помня в кой кабинет ми беше личната лекарка ...
от 2 години не съм ходил при нея...
НО все пак,за да не ви подстрекавам към непосещение на тази институция...
Апел:Ходете избирателно
все пак няма да е лошо да завършите
Последна промяна от Skullcollector` на вт фев 26, 2008 6:50 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Контакти:
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
уф ми аз кво да кажа че към 1 април ме натискат да заминавам за германия
хич не ми се ходи кво ще ми правят флотичките как ще ги наглеждам от там ксто ще съм с класната и съученици.някакви идеи да ходя ли?че нащи са си го навили на пръста да се оттърват от мен поне за 10 дена 
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]