Тема за учението
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
- Контакти:
Събота неделя + понеделник вторник сме на училище
Последна промяна от blademaster_rado на вт фев 26, 2008 4:53 pm, променено общо 1 път.
Хм... утре ще взема да ида на даскало да видя, ако успея да стана, и ще ви кажа при нас как е... :D
Последна промяна от LoaD на вт фев 26, 2008 5:36 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Ам кат' си 'земете бележка за цялата седмица
боли ви ... бележникът,дали се учи на 4-ти или не
Такова тридневно парти се очертава,че на 4 и 5 силно се съмнявам да съм в състояние да изляза от къщи
боли ви ... бележникът,дали се учи на 4-ти или не
Такова тридневно парти се очертава,че на 4 и 5 силно се съмнявам да съм в състояние да изляза от къщи
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
- Контакти:
И аз ще съм такаSkullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Feb 26 2008, 07:20 PM) Ам кат' си 'земете бележка за цялата седмица
боли ви ... бележникът,дали се учи на 4-ти или не![]()
Такова тридневно парти се очертава,че на 4 и 5 силно се съмнявам да съм в състояние да изляза от къщи![]()