тъй,тъй не играя

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

я кажете как се става JOURNALIST ?.Да се намирам на работа,да са закича кат селски ерген пред момите с табелка и белким видя таз година нов брой.

P.S - Сигур няма се справя щом такива светила като Румпи,Ангелчо,Станчо и ко не успяват.А,и не отбирам от граматика,ма кой ти гледа в масовката :)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

Някъде имаше тема "Набират се журналисти", намери я.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Хах...адаш, от тебе баш ...хах.Ама какво се учудвам - Булгаристан все пак ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 25 2008, 08:31 PM) я кажете как се става JOURNALIST ?.Да се намирам на работа,да са закича кат селски ерген пред момите с табелка и белким видя таз година нов брой.

P.S - Сигур няма се справя щом такива светила като Румпи,Ангелчо,Станчо и ко не успяват.А,и не отбирам от граматика,ма кой ти гледа в масовката :)
Пиши на Станката, а и не ти препоръчвам да ставаш ... Освен ако нямаш ламинирани нерви.
So we crawl.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Аз му давам табелката бе.Е, моята да вземе...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

niki_god@, можеш да почнеш още отсега. Хващаш се и почваш да пишеш ... за първа, втора, трета, по твой избор. За какво ще пишеш си е също така твое решение. Когато си готов ще редактирам материала ти и го пускам. Навит ли си ? Действай ;)

ПП: За протокола - от вчера се хванах отново да пиша. В момента се занимавам с вселена speed. Но без други колеги и с един час на ден е тегаво. И все пак скоро ще излезе брой ; )
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

я не чукча читатель, я чукча писател...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

Зависттттттттт усещам аз :) .Спокойно нема ви взема ляба,нища:).Добре се справяте,само вестника да излиза по-често,а не от Атанасовден чак за Димитров такъв :lol:
Последна промяна от niki_god на вт фев 26, 2008 6:29 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Ники не е проблем да те окича, ама как ще си навътре в интригите без да играеш? За да има какво да пишеш трябва да знаеш какво става там...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

freeico написа:Цитат(freeico @ Feb 26 2008, 08:06 AM) Ники не е проблем да те окича, ама как ще си навътре в интригите без да играеш? За да има какво да пишеш трябва да знаеш какво става там...
Не Ицо не искам,аз ако исках нямаше да рева по форума,а щях да питам когото трябва.А иначе си си прав,но пък колко му да е регнеш акаунти,а и 2 ра наскоро започва нях нях(само да не чуе жената,жив ще ме одере :) )
Последна промяна от niki_god на вт фев 26, 2008 7:20 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

Отговори

Върни се в “Off Topic”