P.S - Сигур няма се справя щом такива светила като Румпи,Ангелчо,Станчо и ко не успяват.А,и не отбирам от граматика,ма кой ти гледа в масовката
тъй,тъй не играя
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
я кажете как се става JOURNALIST ?.Да се намирам на работа,да са закича кат селски ерген пред момите с табелка и белким видя таз година нов брой.
P.S - Сигур няма се справя щом такива светила като Румпи,Ангелчо,Станчо и ко не успяват.А,и не отбирам от граматика,ма кой ти гледа в масовката
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Хах...адаш, от тебе баш ...хах.Ама какво се учудвам - Булгаристан все пак 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
Пиши на Станката, а и не ти препоръчвам да ставаш ... Освен ако нямаш ламинирани нерви.niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 25 2008, 08:31 PM) я кажете как се става JOURNALIST ?.Да се намирам на работа,да са закича кат селски ерген пред момите с табелка и белким видя таз година нов брой.
P.S - Сигур няма се справя щом такива светила като Румпи,Ангелчо,Станчо и ко не успяват.А,и не отбирам от граматика,ма кой ти гледа в масовката![]()
So we crawl.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Аз му давам табелката бе.Е, моята да вземе...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
niki_god@, можеш да почнеш още отсега. Хващаш се и почваш да пишеш ... за първа, втора, трета, по твой избор. За какво ще пишеш си е също така твое решение. Когато си готов ще редактирам материала ти и го пускам. Навит ли си ? Действай
ПП: За протокола - от вчера се хванах отново да пиша. В момента се занимавам с вселена speed. Но без други колеги и с един час на ден е тегаво. И все пак скоро ще излезе брой ; )
ПП: За протокола - от вчера се хванах отново да пиша. В момента се занимавам с вселена speed. Но без други колеги и с един час на ден е тегаво. И все пак скоро ще излезе брой ; )
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Зависттттттттт усещам аз
.Спокойно нема ви взема ляба,нища:).Добре се справяте,само вестника да излиза по-често,а не от Атанасовден чак за Димитров такъв 
Последна промяна от niki_god на вт фев 26, 2008 6:29 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Ники не е проблем да те окича, ама как ще си навътре в интригите без да играеш? За да има какво да пишеш трябва да знаеш какво става там...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Не Ицо не искам,аз ако исках нямаше да рева по форума,а щях да питам когото трябва.А иначе си си прав,но пък колко му да е регнеш акаунти,а и 2 ра наскоро започва нях нях(само да не чуе жената,жив ще ме одереfreeico написа:Цитат(freeico @ Feb 26 2008, 08:06 AM) Ники не е проблем да те окича, ама как ще си навътре в интригите без да играеш? За да има какво да пишеш трябва да знаеш какво става там...
Последна промяна от niki_god на вт фев 26, 2008 7:20 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :