P.S - Лоад,какво имаш впредвид с изказването си в темата за домашните любимци?.Трябва ли да та натроша някой рунд за казаното
как сме?
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Какво правим?.Играем ли?.
P.S - Лоад,какво имаш впредвид с изказването си в темата за домашните любимци?.Трябва ли да та натроша някой рунд за казаното
Последна промяна от niki_god на пон фев 25, 2008 9:20 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- DeadHunter
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
- Контакти:
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
То в спийда си е скука по принцип.
Играем ли? Да, ама в протекция!
Когато не сме в протекция, сме в мод - яко !
Най-добре всички да са в безкрайна протекция в тоя спийд и да пуската само разни каси като астероиди по картата, като респективно сложат полет тип "занули касичка"...
Играем ли? Да, ама в протекция!
Когато не сме в протекция, сме в мод - яко !
Най-добре всички да са в безкрайна протекция в тоя спийд и да пуската само разни каси като астероиди по картата, като респективно сложат полет тип "занули касичка"...
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
О, ми к. Само ми ела, Ники ;D Е ся тамън рестарт... човърка ли те отвътре да се регнеш, а ? ;P Давам ти живот макс. 3 дни след кат' минеш 100 точки и си касаmacumba написа:Цитат(macumba @ Feb 25 2008, 11:14 AM) А да и Лоад каза, че си голям ламер и ще те направи касичка![]()
Последна промяна от LoaD на пон фев 25, 2008 5:26 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.