BUGfleet

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Feb 24 2008, 07:53 PM) E на мен в съпорта ми отговориха минута след като писах, вярно, че нищо не се върши по проблемите, но ми отговориха. Стар Файтър, мен ме псуват през 10 минути, имам псувни от които да ти настръхне косата, ама вече не докладвам, в първа е пълно с мултита, сийтъри и наливания, административна подръжка почти абсолютно липсва, единственото наказание което съм виждал скоро е за превишени часове (марто зомби такова). Но Стар Файтър, взе да ми не пука, играя си играта и да ти кажа като гледам се справям доста по-добре от преобладаващата част зомбита и чийтъри. Напълно разбирам администрацията, аз ако имах деца, не бих отделил и толкова колкото те отделят от времето си предназначено за децата си, за някаква сбирщина малоумници, които не правят нищо друго освен да търсят как да мръднат по-напред в класацията ако ще и дупето да си дадат. Играй си играта, ако те дразнят бъгове, ако не ти изнасят нанокредите и закъсняването им не ги купувай, ако някой те псува, или го игнорирай, или го напсувай и ти ако си на неговото ниво, ако нещо в играта те дразни - изтрий се и намери нещо друго за ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ, защото играта е точно за това, нищо повече, едно приятно запълване на свободното време, когато не работиш, не ядеш, не учиш или не правиш секс.
:ok: :a023: :a023: :a023: :ok: debel out.
1234
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

генерал debel написа:Цитат(генерал debel @ Feb 24 2008, 08:01 PM) :ok: :a023: :a023: :a023: :ok: debel out.
Хахах... Дебел без думи... :lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Ха - неразбрах (Ма то е щот сам си тъп ) виждам как съветвеме играчите да не докладват за бъгове за обиди или мулти .Аааа не така .На джак му е писнало да докладва и да не се взимат никакви мерки - а не трябва да е така .Защото това води до още по голяма анархия.Но така е щом няма редовен админ на вселената така ще бъде .Но да незабравяме -има ПРАВИЛА- и те са за да се спазват .Които както иска да приема играта - но когато аз спазвам правилата ще продължавам да държа и другите да ги спазват .И когато администрацията ги е писала е предупредила че срещу всяко нарушение следват някакви наказания .И точно против това скачат повечето играчи - че не се вземат необходимите мерки за да се гарантира честна игра .

Успех . И приятна игра .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Карб, не съм съгласна с теб!
Най-гадното за такива играчи е не да се наказват, а да ги тъпчеш в играта ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

хахаххах .Мистерия .хххаа недей. Просто дори и да искам едва ли ще хвана всички мултита - хора използващи бъгове или наливания сиитвания и т.н. - за това си има администрация .аз може да хвана някои и да го победя в играта - но това е съвсем друго .И бих те помолил нещо -Приемай както си искаш играта - аз я приемам може би по съвсем различен начин . И ще си продължа да си казвам мнението и ще продължа да настоявам за спазване на правилата .
Успех
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Абе да ти кажа хич не ми дреме, дали ще накажат някакви мишоци дето се наливат (вече е модерно с бойни точки), или пък негодните шебеци които ме псуват. Единствения проблем е, че аз така или иначе съм си много самоуверен, самовлюбен и това да гледам как някви шматки си разсипват съня и ценносната система в чийтове, наливания и ситване и пак съм пред тях, ми повдига още повече самочувствието, вече съм станал нагъл, мачкам ги като хлебарки, не ги оставям да ми гъкнат и на всичкото отгоре се заяждам с тях по такъв начин, че псувните им стават смешни и накрая без да ги съм ги напсувал сами ме игнорират. Умолявам ви продължавайте да се наливате глупаци, продължавайте да се сийтвате, ника ми в играта го знаете, псувайте ме, 90% от всички в тоя форум чийтват по някакъв начин в играта, за много, ама мнооооооого от тях зная лично какви са ги правили преди и сега, трябва да знаете нагъл съм, долен съм, по-умен съм от вас, по-добър съм от вас в играта. Гледам себе си и ще играя само заради себе си. Не ми пука дали някой нарушава правилата, да ги нарушава, то - п...та си е ..утк.., и в играта и в реалния живот.
Последна промяна от JackDaniels на нед фев 24, 2008 7:43 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Karbankal написа:QUOTE(Karbankal @ Feb 24 2008, 08:30 PM) хахаххах .Мистерия .хххаа недей. Просто дори и да искам едва ли ще хвана всички мултита - хора използващи бъгове или наливания сиитвания и т.н. - за това си има администрация .аз може да хвана някои и да го победя в играта - но това е съвсем друго .И бих те помолил нещо -Приемай както си искаш играта - аз я приемам може би по съвсем различен начин . И ще си продължа да си казвам мнението и ще продължа да настоявам за спазване на правилата .
Успех
Карб забеляза ли,че аз вече не взимам отношение

Нека ти обесня защо е така всичко,Марто и компания се върнаха в играта,налиавния и бъгове също,много е просто да се разбере,те са извесни с некогашните си наливания и се мислат за богове,вараи ги да си играят и да се наливат и да се мислат за богове,лияно на мен са ми смешни,един от тях не умее играта,всеки си гони и-та и си ползва бъговете и наливанията

честни играчи Карб като мене и тебе труднмо се намират,та нали ме разбра,Каос - НАЛИВАНЕ -КОМПАНИЯ-БИРА - лъжи-анархия-чувство за притежание на нещо което нямат-смях в залата брато,смях в залата,Карб откажи се бре вараи ги да играят сами,не се занимави с тях,послушаи ме мене,след като западне още малко положението,ше ревнат пак бре,ше пуснат пак собщенищта по меилите ни моля върнете се и вижте новите промени бубуухахахах и така нататака даже и аннки ше земат да предлагат за да се врънеме,ама фингер ше им дадеме ние фингер хъхъхъ :a013: :c022:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
Контакти:

Мнение от Maligos »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Feb 24 2008, 08:42 PM) Абе да ти кажа хич не ми дреме, дали ще накажат някакви мишоци дето се наливат (вече е модерно с бойни точки), или пък негодните шебеци които ме псуват. Единствения проблем е, че аз така или иначе съм си много самоуверен, самовлюбен и това да гледам как някви шматки си разсипват съня и ценносната система в чийтове, наливания и ситване и пак съм пред тях, ми повдига още повече самочувствието, вече съм станал нагъл, мачкам ги като хлебарки, не ги оставям да ми гъкнат и на всичкото отгоре се заяждам с тях по такъв начин, че псувните им стават смешни и накрая без да ги съм ги напсувал сами ме игнорират. Умолявам ви продължавайте да се наливате глупаци, продължавайте да се сийтвате, ника ми в играта го знаете, псувайте ме, 90% от всички в тоя форум чийтват по някакъв начин в играта, за много, ама мнооооооого от тях зная лично какви са ги правили преди и сега, трябва да знаете нагъл съм, долен съм, по-умен съм от вас, по-добър съм от вас в играта. Гледам себе си и ще играя само заради себе си. Не ми пука дали някой нарушава правилата, да ги нарушава, то - п...та си е ..утк.., и в играта и в реалния живот.
Абе личи от кой краи сме :a055:
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Feb 24 2008, 08:42 PM) Абе да ти кажа хич не ми дреме, дали ще накажат някакви мишоци дето се наливат (вече е модерно с бойни точки), или пък негодните шебеци които ме псуват. Единствения проблем е, че аз така или иначе съм си много самоуверен, самовлюбен и това да гледам как някви шматки си разсипват съня и ценносната система в чийтове, наливания и ситване и пак съм пред тях, ми повдига още повече самочувствието, вече съм станал нагъл, мачкам ги като хлебарки, не ги оставям да ми гъкнат и на всичкото отгоре се заяждам с тях по такъв начин, че псувните им стават смешни и накрая без да ги съм ги напсувал сами ме игнорират. Умолявам ви продължавайте да се наливате глупаци, продължавайте да се сийтвате, ника ми в играта го знаете, псувайте ме, 90% от всички в тоя форум чийтват по някакъв начин в играта, за много, ама мнооооооого от тях зная лично какви са ги правили преди и сега, трябва да знаете нагъл съм, долен съм, по-умен съм от вас, по-добър съм от вас в играта. Гледам себе си и ще играя само заради себе си. Не ми пука дали някой нарушава правилата, да ги нарушава, то - п...та си е ..утк.., и в играта и в реалния живот.
разпусни малко,и си ма вараи да си пиша барабарс грешките ххъхъхъ,които му прави впечатление на палатка :a013: даи да пуснемше шаха сега и да разпуснеме малко,че ти пра шуштер мат в 4 хода хъхъхъх :a013:

пуснете си песента радка малка пиратка,направете си една греана ракийчица а може и вклиучи на контакт даи малко назад рът трът ръът рът :a055: :lol: :c022:

иначе истината е така,когато отново се появи вселена в която да си цъкам само кръстове на флот по старите правила тогава батко ви върки шви маже пак,то затва как ви хера му пишеше по меила много битки бе много нещо бе тоя вашиа съиуз,пффффффф бууухахахах на мене чесно ми е през халбата бира,чд ли те е бира,не ти пука ли,греана ракия,спами ли ти се,даи му нещо спиртно :a013: :dizzy: :a055: :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Така или иначе си говорехме за цветя и ти не пропусна да кажеш нещо по темата.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Off Topic”