Домашни любимци

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

аз си имам 2 котки(Мики и томи-така се казваха преди,сега им викам мечо и клечо :) ) и 2 кучета едното е пиличар другото е гонче :) по едно време имах и рибки ама бог да ги прости ги уморих :P тук таме се мярка някое паяче над леглото ми ама плъзне ли много паяжината я почиствам да не се разпространява много (все пак е моя стаята) ми тва е а да кучетата ми са много глупави :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Аз паяци нямам, ама нали съм в студентски общежития...хлебарки бол. Хич не им се радвам и война водим даже!
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

14 години имах сетер (преди това майка ми ми говори за няк`ва котка, ма не я помня)
наесен си взех коте (Драгалевско досадно), ама вече имам свиня. Тва преквалификацията било опасна работа ;)
ПП казваше се Кондьо (галено от Анакондьо, щото много хапе), ама сега се казва Ейти (като в "Ей ти, махай се!" или "Ей ти, остави пердето!")
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Рибите са най-неангажиращите животни.Когато им сложиш ядът,кат няма си отварят устите.Няма разходки няма да ти пеят на главата като тъпите канарчета,нито миришат,само да не си вземете скъпи риби,че искат специални грижи,а като пукнат от нещо дето и те незнаят какво е парите на вятъра.
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

Взимайте си кучетата и в южния парк да видим на кой му е по-хубаво детето :P
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Искам куче и от 5 годишен ( когато научих значенито на тая дума , нищо че съм селско чадо ) и разбира се когато научих 1вата си порода ( немска овчарка ) казах че искам това , ей ме на , на 16 станах и още си искам
Адски много обичам кучетата ама наще не ... те сичко що иска грижи го непонасят ( + мен )
Но пък един приятел е много лажр ... има си Пешо и Гошо , тва са две хлебарки ... те си имат потомството ( има и Марийка ) тъ пешо и гошо кат гледаме мач са 1ви на екрана .... :D
Ама наскоро ми казаха че били заминали за по топлите апартаменти на по-долните етажи ... :)
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Аз имах преди година-2 мини хамстери...голяма атракция беха 2-те,после станаха 14...От 14 нито един не остана. Проимах морски свинчета...от 1 ми донесоха още 2 от 3 остана нито едно(последното брат ми го умори на терасата докато се прибера от гарата до вкъщи,разбирайте 8 минути)...В момента нямам домашни любимци,ако си проимам скоро апартамент/къща ще си взема едно коте ама много си умирам за котки(и съм единствения в родата,който не е алергичен към тях),единственото животно вкъщи е по-малкия ми брат и слава богу не живевя с него(той е при мама). Домашното животно отговаря на името Георги,на 14 години е със сини очи и руса козина. Моля ако някой го намери на улицата да не ми го връща :c022:
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

Преди имах папагал, рибки(2 златни, 2 лепки :dizzy: и 2 сома),Костенурка ,котка и 3 охлюва със който кат идваха приятели във вкъщи ги използвахме за състезания и бях повечето залози си ги печелих тях ама измреха ......остана само котката и сега чакам малко да се постопли че да си взема нови охлюви за състезания :girl_witch: :a055:
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Zap, Поздравявам те! :) И аз страшно много харесвам котки, и винаги има поне една околу мен :a010:
От третия път може и да ме заболи
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

аз пък си имам само сестра ... ама тя ми е достатъчна ... :c022:

иначе искам котка, ама като др-то животинче е алергично към котки ... ни стааа
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”