Домашни любимци

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Feb 23 2008, 07:26 PM) A даже дочух, че искат и данък за домашни любимци да НИ слагат ...

Ам Лоуд извинявай за нетактичния въпрос ...
Ти "мяу" или "бау" правиш ? :lol: :lol: :lol:
сори ама не можах да се стърпя xD
Последна промяна от Skullcollector` на съб фев 23, 2008 6:35 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Имах предвид на собствениците на кучета ;) . Щот данъка ще си е за нас, не за тях. Аз кучката я знам - ще подвие опашка и ще иде си играе... без да й дреме, ама на мене ще лепнат глобата :) .

P.S.: Грух :P
Последна промяна от LoaD на нед фев 24, 2008 3:51 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Знам бе ...
не съм малоумен(макар че една гилдия химици друго твърдят :) )
Очаквах от тебе точно,по-остроумен пост ... :p140:
Да кажем нещо от сорта на :
"Бау!"
Точно,кратко и ясно рофл

Апропо Просто така ми прозвуча на първо четене :c022:
Последна промяна от Skullcollector` на съб фев 23, 2008 6:53 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
Контакти:

Мнение от Maligos »

Аз си имам куче което се казва Топка и е улична тротоарна :dizzy:
Преди се казваше Топчо ама след кат ни изненада с три пУхкави котрета сменихме името :lol: :lol:
Последна промяна от Maligos на съб фев 23, 2008 7:05 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Аз пък си имам коте и е най-готиното, което може да съществува :)

Maligos, се си мисля че се пише "кутрета" :lol:
Последна промяна от kotara4ko на съб фев 23, 2008 7:13 pm, променено общо 1 път.
От третия път може и да ме заболи
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Maligos »

Котарачко написа:Цитат(Котарачко @ Feb 23 2008, 08:12 PM) Аз пък си имам коте и е най готиното, което може да съществува :)

знам просто бързах че ме заплашиха БЕЗ ВЕЧЕРЯ Да остана ай аз отиам да РУЧАМ :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Maligos »

Котарачко написа:Цитат(Котарачко @ Feb 23 2008, 08:12 PM) Аз пък си имам коте и е най готиното, което може да съществува :)

знам просто бързах че ме заплашиха БЕЗ ВЕЧЕРЯ Да остана ай аз отиам да РУЧАМ :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Приятно ручане :) Сигурно в бързината, си пуснал два поста :lol: :b010:
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Feb 23 2008, 07:15 PM) Като заговорихте за домашни любимци... Пешо е изчезнал :( . Сигурен съм, че се мота из тая стая преди около седмица... а такова кротко паяче беше. И мързеливо. ...
Ако се е мотал в твоята стая, сега вече е в моя хол... И хич не е мързелив! Непрекъснато опъва паяжинки, аз ги махам, на сутринта (като, че ли на пук на мен) два пъти повече е опъвал... Освен това, в ъгъла над секцията е направил нещо (защото знае, че до там не мога да стигна) бяло, пухкаво и кръгло, като залепен памук. Вчера го видях.
Сложих си аз, алпинистката туристическа екипировка, която се състоеше от обувки, анорак, раница със съдържание: фенерче, шише за вода, туристически нож, слънчеви очила, дъждобран за раница, пари, конец и игли, тел, марля, бинт, аспирин, аналгин, парацетамол, валидол или антистенокардин, алергозан, витамин С, мултивитамини, вазелин за устни, крем за лице, четка, гребен, прибори за храна, храна, въженце (тънко и дълго), запалка, кибрит, свещи... и разни други нещица и поех към големия ъгъл над секцията в хола... И тъкмо стигнах на 20 сантима до мястото, когато той изскочи и пое отбранителна позиция. Застана на няколкото си крака, очи в очи срещу мен и втренчено ме загледа... "Оооо - казах си, аз - Искаш да играем на Вълчи поглед! Ами хайде да видим, кой ще победи" И бях убедена, че по-добър в тая игра от мен няма... Вгледах ме се... Той не ме изпускаше от поглед, нито пък аз него... Гледах ме се... Той мен, аз него... По едно време незнаех вече, колко време вися на секцията с всичкият този багаж по себе си, но не го изпусках от поглед... В един момент той мръдна! Възбудена от победата си аз извиках: А хааа! ... И хоп... Той скочи устремено към мен и се залепи на челото ми! От ужас и погнуса, аз изкрещях, пуснах се... и паднах по гръб на пода.... Добре, че беше раницата на гърбът ми та олекоти удара... Но болката не ми попречи да скоча от земята и истерично да крещя и да подскачам из хола от гадост, че ме докосва... По едно време установих, че го няма на челото ми... Пооправих се, съблякох си екипировката и взех да се терзая, че сигурно съм убила паячето... После ми казаха, че памукът който бил в ъгъла е къщичката на неговите дечица... Сърцето ми се скъса на две (нима дечицата му ще бъдат сираци)... Силно се надявах снощи да се появи, но уви...
На сутринта се вгледах пак в ъгъла и изведнъж: О, боже той е жив! :) ...седеше си там - мъничък, невредим и надявем се - щастлив. :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Мале ти си цяла аптека бре :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”