[CCCP]InSO vs [ БЪЛГАРИЯ 2 ]The_Vile

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Както всеки рунд и сега ... слагам край на играта си преди детмача. То стана вече традиция. Този рунд ... беше доста успешен като лов. Над 30 добри занулени флоти, около 24-25 битки в 10 или 12 рунда, повечето равенства. Изчистено ацц, с добри скорости и добър шпионаж. Дори този, по който летях не получи смс.
Нападател - Инсо 50к
Защитник - The_Vile - 83-84к /не помня точно/
BackUp
Е, с това засега слагам край с активната си игра. Може би след време пак ще поначупя някоя каска :)
П.П. Искам да благодаря на Атила и Сторма, че летяха заедно с мен. Интересно беше, как докато единия прибира мой рециклаж, другия излита пак за мой ... Красота ;)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Браво приятелю достоен завършек на рунда. :a055:
Поздравления :a055:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ето още един СССР-ец, който слага край за рунда си.
[CCCP]Rell vs [СМЕРШ - С ]toko78
[CCCP]Rell vs [NoMoreResp ]iona_iona

И политнаха отломките из студенината ... Останаха мрака и тишината, постоянните му спътници ...

П.П. Какво повече да иска човек. Приклюх рунда си като лидер на един от най-добрите съюзи, както през рунда, така и преди това.
Последна промяна от VaN__ на съб фев 23, 2008 6:01 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

Добро меле със ЗНС-та е станало :)
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Не можах да си намеря с някоя да си направя битката и видях един и литнах да се цапна като хората. То всеки беше посинел, днес ми писаха да се удряме ама късно. Ако играя детмача може накрая да се ударя с някой като за последно...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”