Една битка, която трябваше да се състои в 1-я ден на детмача

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 18, 2006 2:24 am
Контакти:

Мнение от Attila »

Историята е следната: тъй като нямах намерение да играя в детмача се уговорихме с анциент да се ударим в 1-я ден след редовния рунд. Идеята беше да се сбият 2-те най-силни флоти от редовния рунд. За целта анциент трябваше да литне през 2 галактики. За да изхаби по-малко газ, а и за да се състои битката в по-човешко време ( стига вече безсънни нощи с булфлеет, на метрополис не беше по лошо снощи :) ) полета беше пуснат на 50% и летеше около 19 часа. Но каква беше изненадата ми, когато спирайки мод-а към обяд, видях че администрацията не е спазила обявените срокове и детмач режима не беше стартиран. Писах на анциент да върне флотата ако иска, защото след удара ще падне толкова много с точките, че ше остане извън топ 10. Той каза, че класирането не го интересува, а играе а удоволствие. Така битката се състоя.
http://attila.free.bg/ancient_soul%20vs.%20attila.html

Искам още веднъж да поздравя анциент за отличната флота и да му пожелая успешен следващ рунд. За себе си мога да кажа, че с приключването на този рунд излизам в пенсия :p140:

В заключене ще си позволя и един коментар по адрес на администрацията: лично мое мнение е че е недопустимо в игра, която е платена и в която хиляди игрчи наливат пари, да се случват подобни произволия. Играта сама по себе си е невероятно увлекателна, но поддръжката според мен не е на необходимото ниво. Наистина може да има основателни причини да не се спази датата на края на рунд, но едва ли би коствало толкова на някои админ да напише едно съобщение до всички играчи. Това е и една от причините да сум решил за себе си този рунд да ми бъде последен.

На всички флийтари пожелавам много битки и много адреналин с любимата игра :a055:
Последна промяна от Attila на вт фев 26, 2008 10:21 pm, променено общо 1 път.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Attila написа:QUOTE(Attila @ Feb 23 2008, 04:40 PM) Историята е следната: тъй като нямах намерение да играя в детмача се уговорихме с анциент да се ударим в 1-я ден след редовния рунд. Идеята беше да се сбият 2-те най-силни флоти от редовния рунд. За целта анциент трябваше да литне през 2 галактики. За да изхаби по-малко газ, а и за да се състои битката в по-човешко време ( стига вече безсънни нощи с булфлеет, на метрополис не беше по лошо снощи :) ) полета беше пуснат на 50% и летеше около 19 часа. Но каква беше изненадата ми, когато спирайки мод-а към обяд, видях че администрацията не е спазила обявените срокове и детмач режима не беше стартиран. Писах на анциент да върне флотата ако иска, защото след удара ще падне толкова много с точките, че ше остане извън топ 10. Той каза, че класирането не го интересува, а играе а удоволствие. Така битката се състоя.
http://attila.free.bg/attila%20vs.%20ancient_soul.html

Искам още веднъж да поздравя анциент за отличната флота и да му пожелая успешен следващ рунд. За себе си мога да кажа, че с приключването на този рунд излизам в пенсия :p140:

В заключене ще си позволя и един коментар по адрес на администрацията: лично мое мнение е че е недопустимо в игра, която е платена и в която хиляди игрчи наливат пари, да се случват подобни произволия. Играта сама по себе си е невероятно увлекателна, но поддръжката според мен не е на необходимото ниво. Наистина може да има основателни причини да не се спази датата на края на рунд, но едва ли би коствало толкова на някои админ да напише едно съобщение до всички играчи. Това е и една от причините да сум решил за себе си този рунд да ми бъде последен.

На всички флийтари пожелавам много битки и много адреналин с любимата игра :a055:
Битката е доста зрелищна и радва окото на сеирджиите.Искам да поздравя аттила за успешния рунд, на него и на съюза му.Беше абсолютно заслужено и краят е напълно очакван, колкото и да не му се види края.Постъпката на администрацията няма да я коментирам, достатъчно се дъвка - аттила го каза най-правилно.

:bravo:
Последна промяна от Maat на съб фев 23, 2008 3:52 pm, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Добър край, на добре изигран рунд....

поздравления и за двамата...

отдавна не играя във ВТОРА, но следих развитието на челниците с интерес....

и накрая:
всякакъв коментар и преминаване на темата в друго извън БИТКАТА, между двама доказали се играчи.... ще ме накара да пристъпя към чистка...
Честно, не го искам ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

Невероятни проценти и невероятни флоти. Не съм виждал никога толкова голяма битка БРАВО и на двамата :bravo:

Наздраве и дано се засечем и за в бъдеще :a055:
vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
Контакти:

Мнение от vladdd »

Впечатляващо ! Зрелищно! Мащабно!! - коментарите просто са излишни...... Поздравления за двамата !! :a013:
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

големи пичаги сте и двамата :) атила определено дръпна с бойните точки :) поне този път не е от "и" :c022: заслужи си 1-вото място :p140:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

AMAZING :dizzy: INCREDIBLY :bravo: Страхотно сте бе, страхотни :)
emi4a
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 01, 2007 6:09 pm
Контакти:

Мнение от emi4a »

Поздравления и на двамата за битката :bravo: :bravo: :bravo: ....искам да поздравя Acient че дори и да не влезнахме в детмача тои усъществи тази битка и неспря атаката дори и да му костваше излизането от топ10
ALDAN

Мнение от ALDAN »

МОже да се каже че това е битката която толкова време очаквах :a013:

Само дето мислех че ще е между СТОРМ и атила а то кво се оказа :c022:

браво момчета добре сте се справили тоя рунд :) на ациента късмет другия рунд , а на атила моя любимец и ПРИЯТЕЛ късмет в живота и а дано некой ден се срещнеме па да пиеме некоя бира :a055:

п.п. А ЗА АДМИНИСТРАЦИЯТА СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ ТОВА Е ПЛАТЕНА ИГРА ДАВАМЕ СИ ПАРИТЕ А ВИЕ ТРЯБВА ДА НИ ОСИГОРИТЕ КОМФОРТ . ДА СИ САДИРАТЕ ЗАДНИЦИТЕ ПО ТАЯ ИГРА ДА НЕ СТАВАТЕ ОТ СЪРВАРИТЕ ЗАЩОТО ЗА ТОВА ВИ СЕ ПЛАЩА!!!!
Последна промяна от ALDAN на съб фев 23, 2008 8:54 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Сблъсък на най-яките флоти и то в редовния рунд! Нечувано!!!... и жестокоооооооооо :) )))) :a055: :a013: :a013:

p.s.: акаунт на 850к с флота за 650к... Ъйншънт, признах та ;)
Последна промяна от LoaD на пон фев 25, 2008 6:46 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”